Folık asit

damla6766

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2024
983
341
4hafta 5günlük hamileyim dün doktora gıttım kese görunumu ıcin doktor bana bu ilacı verdı hersey yasakladı cinsellıgıde düşük riskım yok oyle birsey denmedı anlamadım nedenı o ayrı bırde bunu verdı ama günde ne kadar kullanacıgımı da bilemedim bu ıkı soru ıcın yazdım bunu kullanan var mıdır bırde sizde doktora gıttıgınızde yasak konuldumu acaba genel olarak mı oyle dıyorlar yoksa bırsey varda bana mı demedı anlamadım sorucam yarın ılacı tuhafıma gıttı günde bir mı ıkı mı denmesı lazımdı bence kafam karıştı

Eklentiler

• IMG_6245.png
    490,1 KB · Görüntüleme: 12
Folik asit gebeliiğin ilk 3 ayı kullanılıyor gebe kalmadan 3 ay önce de başlanıyor ben her gece içiyorum günde bir defa

Merhaba folik asit bebek gelişimi için önemli rol oynar generlde gebelık dusunen annelere 3 ay onceden baslatırlar bu yumurtaların kalıtelı gelişimi güzel saglıklı olsun dıye verılen ılactıe gebelıkde de kullanabılırsınız tercıh sıze kalmıs bebek gelişimi için doktorunuz vermıstır her doktor tavsıye edıyo hemen hemen zaten

Vitamindir takviye ek gıdadır, ilaç değil arkasına bakarsan zaten ne var içinde yazar omega folikasit multivitaminler d vit. Vs canım

Oncelıkle cvp verdıgınız ıcın cok teşekkür ederim evet bebek için yararlı ama bana ne kadar kullanıcam demedı o tuhaf oldu ben de sormadım sandım eczane der o da yazmamıs ustune birde herseye yasak koyunca da korku sardı acaba demedı mı 12.04randevu verdı bebek gelısmıs bakalım dedı ıdrak edemedım ama smdı dusunce biraz işgillendım

Vitamindir takviye ek gıdadır, ilaç değil arkasına bakarsan zaten ne var içinde yazar omega folikasit multivitaminler d vit. Vs canım
gün de kac tane ıcılmesı gerek acaba ac mı tok mu soylenmedı de takıldıgım o oldu neden bırde cınsellıge yasak dendi ciddi birsey olsa soylermıydı bılemedım ben ztn korkudan uzagım esımden ama yinede doktor agzından duymak da tedırgın ettı soru sorma da soramadım daha da gitmem ona

Damla her gün aç veya tok karnına bir tane alacaksın

İçiniz rahat olsun annelık duygusundan o gunde 1 tane ıcılıyo 1 kutu bıttıkde. Sonra ıstersenız 2. Kutuya da başlayabılırsınız sıze kalmıs bısey genelde folık asıtlerın uzerıne bısey yazmıyolar bende kullandım 4 ay içiniz rahat olsun güzel dusunun guzel olsun Bende umarım bir gun sizin gıbı annelık duygusunu tadabılırım

Günde 1 tanedir ben genelde aksam içiyorum tok karna öyle alıştım

Ya cok teşekkür ederim kuzum benim rabbim en kısa zamanda inşallah nasip eder ben ıstıyen herkes için dua ediyorum ben de cok ugrastım ettım smdı de panık oluyorum istemsizce sen kendını sakın üzme olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…