Gebeliğe Hazırlık FOLİK ASİT

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zehra_5934

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2021
186
45
28
26
Hanımlar sizce hangi folik asiti kullanabilirim değerlerim normal gebelik için test yaptırdık birşey çıkmadı ama sağlık ocağındaki doktor herhangi bi ilaç vermedi birçok folik asit var (folibol,folidays,ocean,folidoce,foliwell,folikosal) sizce hangisini almalıyım??

Hanımlar sizce hangi folik asiti kullanabilirim değerlerim normal gebelik için test yaptırdık birşey çıkmadı ama sağlık ocağındaki doktor herhangi bi ilaç vermedi birçok folik asit var (folibol,folidays,ocean,folidoce,foliwell,folikosal) sizce hangisini almalıyım??
Ocean

Ben Folic 1 kullanmaya başladığım ay hamile kaldım. Folik kullanan 2 arkadaşım da bu ilaca geçtiği ay hamile kaldı. Tutunmayı sağlamada daha etkili diye düşündük tabi bu bizim düşüncemiz

İlaç konusunda bence doktorunuz bir şey demeden kullanmayın o önersin istiyorsanız da. Bende ocean kullanıyorum

Doktor bana hiçbir şey kullanmana gerek yok dedi nedense, ama ben kısa bir süre önce prenatal 1 kullanmaya başladım folik asit ve diğer vitaminler için. Söyledim, sakıncası yok kullanabilirsin dedi.

Siz kullandınız mı ocean kırmızı sarı kutuları var hangisi?
Ben folik asit bu gebeliğimde kullanmadım ama genel olarak ilaç alacaksam içeriğe dikkat ediyorum..ocean temiz içerikli oluyor.. doktorunuza danışarak ocean methyl folat alabilirsiniz temiz içerik..ben kızım için d vitaminini vs kullanıyorum o markanın...

Benim doktorum da gynositol diye bi folik asit önerdi içerisinde folik ait ve inositol var bunlar yumurtlamada güzel etki eder dedi biraz pahalı ama güzel

Back
X