• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Folik Asit

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lavieenrose26

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2020
989
1.180
63
Selam arkadaşlar. Bugün Gratiste 12 TL’ye 90 tabletlik folik asit kutusu satılıyordu. Baya uygun geldi bana. Life in markası. Sizce alsam bir sakıncası olur mu? Ucuz olunca bir şüphelendim

Selam arkadaşlar. Bugün Gratiste 12 TL’ye 90 tabletlik folik asit kutusu satılıyordu. Baya uygun geldi bana. Life in markası. Sizce alsam bir sakıncası olur mu? Ucuz olunca bir şüphelendim
Canım bence alma kozmetik firmasından vitamin ilacı alınmaz bence fiyatı çok pahalıda olsa😊

Doktorun vermediği hiç biseyi kullanmayı tavsiye etmem. Kendimde kullanmam.

İlacın içeriği önemli yanı her folikasit 400 uq icermeyebiliyor bu yüzden daha ucuz olabilir.
Eğer gebeysen sağlık ocaklarında ücretsiz folikasit veriliyor ondan alabilirsin ya da para sıkıntın yoksa 'mom' çok iyi ve doktorlarca çok önerilen bir vitamin ilaci cunk uicerigi çok geniş

kozmetik markalari, kadinlarin evde katalogtan sattigi urunler.. hepsi cöp.. dr larin kac tane aciklamasi var. faydasi olmaz onlarin. gunes kremini dahi eczaneden alin diyorlar.. vitaminleri, destek urunlerini...

Back