- 18 Mayıs 2020
- 989
- 1.180
- 63
- Konu Sahibi lavieenrose26
Selam arkadaşlar. Bugün Gratiste 12 TL’ye 90 tabletlik folik asit kutusu satılıyordu. Baya uygun geldi bana. Life in markası. Sizce alsam bir sakıncası olur mu? Ucuz olunca bir şüphelendim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bence alma kozmetik firmasından vitamin ilacı alınmaz bence fiyatı çok pahalıda olsaSelam arkadaşlar. Bugün Gratiste 12 TL’ye 90 tabletlik folik asit kutusu satılıyordu. Baya uygun geldi bana. Life in markası. Sizce alsam bir sakıncası olur mu? Ucuz olunca bir şüphelendim
Evet doğru diyorsun. Emsallerine göre baya uygun olunca bi cezbetti önce ama kaş yapayım derken göz çıkarmayayımCanım bence alma kozmetik firmasından vitamin ilacı alınmaz bence fiyatı çok pahalıda olsa![]()
Doktorlar 400 mg olan herhangi bir folik asiti kullanabilirsiniz diyorlar geneldeDoktorun vermediği hiç biseyi kullanmayı tavsiye etmem. Kendimde kullanmam.
Ben hic böyle bise duymadım valla bise diyemem o zamanDoktorlar 400 mg olan herhangi bir folik asiti kullanabilirsiniz diyorlar genelde
Canım bence alma kozmetik firmasından vitamin ilacı alınmaz fiyatı çok ucuz yada pahalida olsa![]()
Aynen öyle doktora reçeteli olmasını öneririm.Evet doğru diyorsun. Emsallerine göre baya uygun olunca bi cezbetti önce ama kaş yapayım derken göz çıkarmayayım
Yakın zamanda başka bir doktora gitmeyi planlıyorum ona sorayım o halde.Ben hic böyle bise duymadım valla bise diyemem o zaman
Iyi yaparsınız böyle seyler önemliYakın zamanda başka bir doktora gitmeyi planlıyorum ona sorayım o halde.