Anladım canım sağolİlla doktorun yazması şart değil, düşük doz bir folik asite kendiniz de alıp başlayabilirsiniz herhangi bir zararı olmaz vücudunuza. Benim doktorum etken maddesinin daha iyi olduğunu söyleyerek solgar folate kullanmamı söylemişti, 400mcg günde bir tane kullandım gebelik öncesi 2 ay ve gebelikte ilk 3 ay.
Canım bnde kullanamayı düşünüyordum ama geçen haberlerde doktorlar gerek yok diyordu bol bol yeşillik yiyin dediler yendiğimiz herseyde folik asit oranı yüksekmiş bnde bıraktık ondan dolayı hatta zararı Bile varmışKızlar gebelik düşünüyoruz allahın izniyle,ama folik asiti gebelik öncesi illaki doktorunmu yazması gerekir? Kendim eczaneden tedarik etsem zararı olurmu?
Ve kullandıgınız önerdiğiniz hamilelik öncesi folik asit markaları neler ne önerirsiniz?
Teşekkür ederim şimdiden
Alabilirsin canim kesinlikle folic plus al ben kullaniyorum icinde ekstra vitaminde varKızlar gebelik düşünüyoruz allahın izniyle,ama folik asiti gebelik öncesi illaki doktorunmu yazması gerekir? Kendim eczaneden tedarik etsem zararı olurmu?
Ve kullandıgınız önerdiğiniz hamilelik öncesi folik asit markaları neler ne önerirsiniz?
Teşekkür ederim şimdiden
Olabilir canım, ama illaki katkısı vardır folik asit normal bir vitamin değil diye biliyorum,günlük vucuttan çıkıyor yarın tekrar alınması gerekiyor depolanmıyor o yüzden kullanımı tavsiye ediliyorCanım bnde kullanamayı düşünüyordum ama geçen haberlerde doktorlar gerek yok diyordu bol bol yeşillik yiyin dediler yendiğimiz herseyde folik asit oranı yüksekmiş bnde bıraktık ondan dolayı hatta zararı Bile varmış
Merhabalar... Bende sizin gibi gebe kalmayı düşünen biriyim ve doktorum bana da folik asit önerdi bugün 2. Kutuya başladım RABBİMİN İZNİYLE ve markası FolidoceKızlar gebelik düşünüyoruz allahın izniyle,ama folik asiti gebelik öncesi illaki doktorunmu yazması gerekir? Kendim eczaneden tedarik etsem zararı olurmu?
Teşekkür ederim şimdiden
gebeligin 3. ayindan sonra çok gerekli degilBende folic iyot kullandım hala da kullanıyorum ama bunun B12 olanları var onu öneririm
Rabbim nasip etsin tüm isteyenlere inşallahMerhabalar... Bende sizin gibi gebe kalmayı düşünen biriyim ve doktorum bana da folik asit önerdi bugün 2. Kutuya başladım RABBİMİN İZNİYLE ve markası Folidoce
Bende başladım folik asite bu arada Eczacı ve bir tanıdıgım folactive ile gebe kaldıAMİNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?