Gebeliğe Hazırlık Folik Asit

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik düşünüldüğünde kullanılmaya başlanmalı.
Hamile kalmaya yardımcı değildir. Folat deposu dolsun diye kullanılır ki bebeğin sırt açıklığı olmasın folik asit eksikliğinden dolayı.

Kadin doguma gittigimde bana yazdi folik asit almadim ama ben cunku cocuk dusunmuyodum gittigimde adet duzensizligim korkutmustu kist suphesiyle gitmistim sonraki ay duzensiz olan adetim gelmedi icimde bir fasulye oluyomus folik asit cocuktaki gelisim icin iciliyo diye biliyorum bi faydasi varsa gebelik icin o konuda bi bilgim yok

Peki şu an kullanıyomusunuz hamilelikte

İnşallah canım biz evlendiğimizden beri istiyoruz hiçbir şekilde korunmadık ama 1,5 sene oldu geçen sene nisanda evlendim hamile kalamadım hiç düşüğüm falan da olmadı

Ben gebelik düşündüğümde doktora kontrolüm için gitmiştim bir sıkıntı var mı yok mu baktırmaya, o zaman hiçbir sıkıntın yok ama folik asit yazıyorum bunu kullan faydası olur gebelik düşünüyorsun madem demişti.. Yani illa ki bir faydası oluyordur bence kullanın bir zararı dokunmuyorsa

Zararı dokunmadıbugün çıkıp alayım eczaneden kullanmaya başlayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…