- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
Kızlar folik asit hamilelikten önce kullanılmalı mı?Hamile kalmaya yardımcı olur mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadin doguma gittigimde bana yazdi folik asit almadim ama ben cunku cocuk dusunmuyodum gittigimde adet duzensizligim korkutmustu kist suphesiyle gitmistim sonraki ay duzensiz olan adetim gelmedi icimde bir fasulye oluyomusfolik asit cocuktaki gelisim icin iciliyo diye biliyorum bi faydasi varsa gebelik icin o konuda bi bilgim yok
![]()
Bir ara almıştım kullanıyodum her gün bitane içiyordum ama sonra bıraktımHamilelikten 3 ay önce başlamak gerek diyolar ama yardımcı olmasıyla ilgili bilgim yok![]()
Ben de iki yıl kullanıp olmayınca bırakmıştım ama bu ay aşılamayla tekrar başladımBir ara almıştım kullanıyodum her gün bitane içiyordum ama sonra bıraktım![]()
Ben de iki yıl kullanıp olmayınca bırakmıştım ama bu ay aşılamayla tekrar başladımbi zararı yok nasılsa kullanın bence
İnşallah bi sorun çıkmaz, ne kadardır istiyosunuz?Alıp kullanmaya devam ediym öyleyse. Bende bu ay rahim filmi çektiricem kısmetse
Evet canim mecbur verdiler![]()
Peki şu an kullanıyomusunuz hamilelikte
Evet canim mecbur verdilercocuk olunca iciyorum hamilelik unutkanlik yapti aldiktan 1 hafta sonra falan basladim simdi her sabah kocam hatirlatiyo anca oyle
![]()
Zararı dokunmadıBen gebelik düşündüğümde doktora kontrolüm için gitmiştim bir sıkıntı var mı yok mu baktırmaya, o zaman hiçbir sıkıntın yok ama folik asit yazıyorum bunu kullan faydası olur gebelik düşünüyorsun madem demişti.. Yani illa ki bir faydası oluyordur bence kullanın bir zararı dokunmuyorsa![]()