Folik asit yardım!!!

Brrck

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
343
196
103
Arkadaşlar yeni hamileyim ve folik asit konusunda biraz tereddütlüyüm. Şöyle ki ben geçen sene hamile kaldığımda bebeğimin beyninde ve kalbinde sorun çıktı holoprozensefali teşhisi kondu. Folik asitin folat formunu kullaniyordum. Doktorum bu hamileliğimde folat 400 mcg az gelir folbiol 5 mg kullan dedi geçmiş hamileligimdeki sıkıntıya dayanarak. Ama bu kadar yüksek doz folik asitin de zararlı olduğu söyleniyor. Doktoruma güveniyorum ama bilemedim. Folbiol kullanan var mı biri beni aydınlatsın lütfen

İlk gittiğim doktor onu vermişti sonra değiştirdi sonradan gittiğim doktorum eğer güvenemiyorsanız başka doktora gidip durumunuzu anlatın

İlk gittiğim doktor onu vermişti sonra değiştirdi sonradan gittiğim doktorum eğer güvenemiyorsanız başka doktora gidip durumunuzu anlatın
Doktorum da perinatolog ama bilemiyorum folat degerime bakmadan bu folik asiti kullan dedi. İki arada kaldım kullansam ayrı kullanmasam ayrı. Kendimi suçlu hissediyorum. Beta değerim düşük olduğu için daha doktor randevusuna gitmedim. Bayramdan sonra gidicem başka doktora. İçim içimi yiyecek o zamana kadar

Durmunuzu biliyormuş bayramdan sonraya kadar kullanın isterseniz buradan bişey denmesi uygun olmaz

Ben kullanıyorum canim .benim doktorum perinatolog .sadece 9. Haftadaki kontrolünde bundan sonra iki günde bir ic folibolu dedi..9 kadar hergün aldim.ama simdi iki günde bir alıyorum bayram sonrasındaki kontrolümde biraktiracak zaten başka vitaminlere gecicez sanirim

Benimki de perinatolog canım içim rahatladı teşekkürler yorumun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…