- 16 Şubat 2012
- 1.573
- 503
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır olmaz kullanabilirsinizMerhabalar.
şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum 4 şubatta keseceğiz ilacı ve gebelik düşünüyorum. benim merak ettiğim doğum kontrol hapı kullanırken bile hapı kesmeden folik asit ve vitaminler almaya başlasam sıkıntı olur mu sizce?
Teşekkür ederim. rahim içinde hamile kalacağım bölgede 1 cm miyom olduğunu söyledi doktorum . şuan birşey yapmayacağını takip edeceğini gerekirse, kürtaj yöntemiyle o bölgeden kazıyarak alabileceğini söyledi. ben bitkisel kürlere başladım bitkilerinde çözüm olacağına inanıyorum , aktardan aldım, hayıt tohumu, ısırgan otu, çörek otu, aslan pencesi bunun gibi bitkiler... hormon düzenleyici, adet düzenleyici, miyom küçültücü etkileri varmış. önündeki adet zamanında sökülüp atılması da muhtemel dedi, inşallah öyle bir şey olur ve operasyona gerek kalmaz. benim merak ettiğim bunlar, doğum kontrol hapının etkisini yitirmesine sebep olur mu acaba?Hayır olmaz kullanabilirsiniz
Onu bilmiyorum ama östrojeni yükselten bitkilerin miyomu hızla büyüttüğünü biliyorum. Mesela hayıt kesinlikle kullanmayın digerlerinin östrojen bağlantısını bilmiyorum. Geçmiş olsunTeşekkür ederim. rahim içinde hamile kalacağım bölgede 1 cm miyom olduğunu söyledi doktorum . şuan birşey yapmayacağını takip edeceğini gerekirse, kürtaj yöntemiyle o bölgeden kazıyarak alabileceğini söyledi. ben bitkisel kürlere başladım bitkilerinde çözüm olacağına inanıyorum , aktardan aldım, hayıt tohumu, ısırgan otu, çörek otu, aslan pencesi bunun gibi bitkiler... hormon düzenleyici, adet düzenleyici, miyom küçültücü etkileri varmış. önündeki adet zamanında sökülüp atılması da muhtemel dedi, inşallah öyle bir şey olur ve operasyona gerek kalmaz. benim merak ettiğim bunlar, doğum kontrol hapının etkisini yitirmesine sebep olur mu acaba?
Siz boşanmıyormuydunuz ?Merhabalar.
şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum 4 şubatta keseceğiz ilacı ve gebelik düşünüyorum. benim merak ettiğim doğum kontrol hapı kullanırken bile hapı kesmeden folik asit ve vitaminler almaya başlasam sıkıntı olur mu sizce?
evet boşanıyordum ama yaşadığımız talihsiz olay biz de bazı şeyleri değiştirdi başka sorunuz var mı, ayrıca konumun cevabı bu değilSiz hamile ve boşanma aşamasında değil misiniz ?? Nasil gebelik düşünüyorsunuz kafam karıştı
evet boşanıyordum ama yaşadığımız talihsiz olay biz de bazı şeyleri değiştirdi başka sorunuz var mı, ayrıca konumun cevabı bu değilSiz boşanmıyormuydunuz ?
Bahsettiğiniz bazı bitkiler miyomu büyütebilir. Üstelik miyom kist gibi adetle atılamaz.Teşekkür ederim. rahim içinde hamile kalacağım bölgede 1 cm miyom olduğunu söyledi doktorum . şuan birşey yapmayacağını takip edeceğini gerekirse, kürtaj yöntemiyle o bölgeden kazıyarak alabileceğini söyledi. ben bitkisel kürlere başladım bitkilerinde çözüm olacağına inanıyorum , aktardan aldım, hayıt tohumu, ısırgan otu, çörek otu, aslan pencesi bunun gibi bitkiler... hormon düzenleyici, adet düzenleyici, miyom küçültücü etkileri varmış. önündeki adet zamanında sökülüp atılması da muhtemel dedi, inşallah öyle bir şey olur ve operasyona gerek kalmaz. benim merak ettiğim bunlar, doğum kontrol hapının etkisini yitirmesine sebep olur mu acaba?
teşekkür ederim.Bahsettiğiniz bazı bitkiler miyomu büyütebilir. Üstelik miyom kist gibi adetle atılamaz.
Siz hamile ve boşanma aşamasında değil misiniz ?? Nasil gebelik düşünüyorsunuz kafam karıştı
Siz boşanmıyormuydunuz ?
Belki anne olmak istiyor.esimle bir gelecek düşünmüyorum yine de anne olmak için son şansım. Deneyeceğim. Yani sebepleri var herşeyinYanlış anlama ama belki de o talihsiz olay Allah in sana fırsatı idi bu adamdan kurtulmak için tekrar nasil olurda çocuk yapmayı denemek istersin ben sayamadım sana verdiği kaçıncı sözü kırdı bu adam ne çocuğunu istedi ne seni böyle bi olay olmuş bizim bazen şer dediğimiz olaylar da aslında hayır vardır o hayırlı sebep belki de o adamdan hiç bi bağ olmadan kurtulma imkanın yeni bi hayattır bi düşün derim
Belki anne olmak istiyor.esimle bir gelecek düşünmüyorum yine de anne olmak için son şansım. Deneyeceğim. Yani sebepleri var herşeyin
Okudum .maalesef hakaret ve dayak dışında eşimle bire bir aynı bu adam. Gerçi eş dediysek lafın gelişi. Bu adamlar bizim eşimiz değil.Bosanmaya karar verdim ama....
Merhabalar Konularımı bilen bilir, buradaki arkadaşlar bana çok söylediler ama ben hep gormezden geldim,simdi karar verdim bosanmak istiyorum, hem de hemen bir an önce bu insanla ilişkimi bitirmek istiyorum , ama hamileyim , ailemin yanına gitsem beni hemen alırlar yanlarına bundan kurtulma...www.kadinlarkulubu.com
Hanımefendi böyle bir adamdan da çocuk yapmasın aklı varsa, konularını okuyun anlarsınız biz niye bu kadar akil vermeye çalışıyoruz yoksa bizene dimi o çocuğa da yazık olacak diye.Eşimle yine tartıştık :(((
Merhabalar 2 aylik hamileyim pazartesi aksami esimle tartistik sebep onu arayip mesaj atmam, guya arkadaslarina rezil ediyormusum onu, oyle diyor. Ben de dedim sen karim ariyor demesen kim nereden bilecek seni kimin aradigini ayrica neden rezil oluyorsun ki ben aradigimda Dusuk tehlikem var evde...www.kadinlarkulubu.com