Bendeki folactive yan etkisi oldu sanırımKullandığın markaya göre değişiyor. Ben doktorun bana yazdıgı folbial kıllanıyodum. Baş ağrısı ve mide bulantısı yapmıştı. Daha sonra başka bir doktora danıştım bana folicus onerdi. Gittim aldım yan etkisi hiç olmadı. Benim ablamda hamileydi onada aldıırdım oda etki yaşamadı
bence folikasitle ilgili degil bende her sabah bulantı cekiyorum ama folit asiti öğlen yemekten sonra alıyorum ac karna aldıgın için daha cok bulantı yapmış olabilir bu arada bende folactıve kullanıyorumBendeki folactive yan etkisi oldu sanırım
Üzerinde yemeklerden önce deyince öyle kullandım ama bugün öyle yapmadım gece kullanicambence folikasitle ilgili degil bende her sabah bulantı cekiyorum ama folit asiti öğlen yemekten sonra alıyorum ac karna aldıgın için daha cok bulantı yapmış olabilir bu arada bende folactıve kullanıyorum
Üzerinde yemeklerden önce yazıyordu bendekindeaksam yatmadan önce alıyorum. yemekten en az 2 saat sonra. ki bildiğim kadarıyla folik asit tok karnına alınıyor
hee.. ben gebelik öncesi 8, sonrası 8 ay olmak üzere 1.5 yıldır kullanıyorum farklı farklı markalar ama hepsi yemekten sonra alıyordum. folactive de kullanmıştım gebelik öncesinde 2 ay. onu da hep yemeklerden sonra almistimÜzerinde yemeklerden önce yazıyordu bendekinde
Bende öyle yapicam daha. Aç karna olunca daha çok tetikledi sanırım bulantıyıhee.. ben gebelik öncesi 8, sonrası 8 ay olmak üzere 1.5 yıldır kullanıyorum farklı farklı markalar ama hepsi yemekten sonra alıyordum. folactive de kullanmıştım gebelik öncesinde 2 ay. onu da hep yemeklerden sonra almistim
ama üzerini hiç okumadım ne yalan söyleyeyimdoktoruma soruyordum ben hep
Sabah mı içiyorsunuzBen de folactive kullanıyorum tok karnına sabah, sürekli mide bulantım olduğu için suphelenmemistim de iki gündür gündür bende şüpheleniyorum akşama doğru daha rahat gibiyim sabah kahvaltidan sonra mide rahatsizligim başlıyor gibi hissediyorum
Sabah mı içiyorsunuz
Ben sanıyordum ben de oluyor sadece bende de aynı sekılde bıraktım ben kullanmıyorum onun yerine gıda tatviyesı alıyorumKızlar Folik asit kullanmayana kadar bulantılarım olmuyordu kullanmaya başladıktan beri bulantılarım başladı sabah kahvaltıdan önce kullanıyordum ama bugün kahvaltıdan önce kullanmadım bulantı yaşamamak için gece içsem acaba olur mu sizler ne zaman içiyorsunuz bide Folik asit kullanıp bulantı yaşayanlar var mı ben gibi ?
Gıda takviyesi neBen sanıyordum ben de oluyor sadece bende de aynı sekılde bıraktım ben kullanmıyorum onun yerine gıda tatviyesı alıyorum
İlac yerine besın yiycekler yiyorum ztn folık asıt o ıspanak et balık urunlerını kapsar ilacı ıcmek yerine kendıme liste cıkardım bu sekılde devam edıyorum hem bebek ıcin hem kendım ıcin ztn o ılacın iceregıne bakarsan hangı gıdaları kapsar dıye onları cıkar ye ilac ıcmek yerıne daha faydalı onu içip bulantım olucagına saglıkla beslerım bılınclı giderım yok ben ıcemıyorum perısan ettı benı ya doktorumla liste yaptık böyle devam edıcezGıda takviyesi ne
Valla çok iyi yapmışsın ne güzelİlac yerine besın yiycekler yiyorum ztn folık asıt o ıspanak et balık urunlerını kapsar ilacı ıcmek yerine kendıme liste cıkardım bu sekılde devam edıyorum hem bebek ıcin hem kendım ıcin ztn o ılacın iceregıne bakarsan hangı gıdaları kapsar dıye onları cıkar ye ilac ıcmek yerıne daha faydalı onu içip bulantım olucagına saglıkla beslerım bılınclı giderım yok ben ıcemıyorum perısan ettı benı ya doktorumla liste yaptık böyle devam edıcez
İlac ıcınde yemek yiyemıyorum daha zararlı oluyor beslenemek böyle giderse 1kg anca dogururum gıbı yanlız olunca da hıc Yıyesım gelmıyor şu zamanlar tez vakitte biter inşallahValla çok iyi yapmışsın ne güzel
Amin hepimizin inşallahİlac ıcınde yemek yiyemıyorum daha zararlı oluyor beslenemek böyle giderse 1kg anca dogururum gıbı yanlız olunca da hıc Yıyesım gelmıyor şu zamanlar tez vakitte biter inşallah