Gebeliğe Hazırlık Folik asit ve anemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

birelver

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
12
13
İyi akşamlar herkese..Bugün itibari ile folbiol marka(5mg) folik asit aldım doktor tavsiyesi olmadan. Aynı zamanda Akdeniz anemisiyim.bebek düşünüyoruz nasıl kullanmalıyım?tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum.Simdiden teşekkür ederim.

İyi akşamlar herkese..Bugün itibari ile folbiol marka(5mg) folik asit aldım doktor tavsiyesi olmadan. Aynı zamanda Akdeniz anemisiyim.bebek düşünüyoruz nasıl kullanmalıyım?tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum.Simdiden teşekkür ederim.

Canim saglik ocagina git bebek dusunuyoruz kan tahlillerimi yaptırmak istiyorum de onlar gerekli tahlilleri yapiyorlar. Bence daha folik asite baslama kimisine hamileligin baslangicinda baslatiyorlar. Benim deger cok dusuktu. Hamilelikten 3 4 ay önce başlamıştım

Poncikponcik anladım o zaman direk sağlık ocağına gideyim tsk ederim ilgilendiğin icin:KK15:

Poncikponcik anladım o zaman direk sağlık ocağına gideyim tsk ederim ilgilendiğin icin:KK15:

Evet tatlım onlar gereken yönlendirmeyi yapacaklardir sana. Zateb hamileliginde onlara bildirmen gerekiyor. Devlet dogumlari saglik ocagi vasitasiyla takip ediyor. Sen hamileyken onlar seni belli araliklarla cagiriyorlar asi filanda oluyorsun

Evet tatlım onlar gereken yönlendirmeyi yapacaklardir sana. Zateb hamileliginde onlara bildirmen gerekiyor. Devlet dogumlari saglik ocagi vasitasiyla takip ediyor. Sen hamileyken onlar seni belli araliklarla cagiriyorlar asi filanda oluyorsun
Tamam canım pazartesi gideyim bakalım neler olucak:dua:

Tamam canım pazartesi gideyim bakalım neler olucak:dua:

bende sağlık ocağına gittiğimde gebelik planlıyorsanız 3 ay öncesinde başlayın herhangi bir marka folik asit alabilirsiniz dediler. Kadın doğum doktoruna da bir görünün derim hamilelikten önce, ayrıntılı muayene iyi oluyor.

X