- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
- Konu Sahibi Nisanesintisi01
-
Önemli olan günde 400 mcg takviye almak. Ben folic trio kullanmıştım ama folbiol kullanan da çok tanıdığım var. Folik asit içeriği açısından fark Yok. Sadece diğer takviyelerde ekstra d vitamini falanda var diye hatırlıyorum. Doktorunuza danışın hangisini uygun görürse onu kullanın.Kızlar merhabalar folik asit hamılelıkten 6 hafta önce kullanılıyormuş şuan ben kullanmaya yeni başladım geç de olsa
Folbiol tablet 5mg folik asit fiyat çok uygun ama piyasada daha pahalı ürünler var eczacı aynı işlevi görüyor fark yok dedi ve bunu verdi kafam karışık yardımcı olursanız sevinirim endişeliyim bu konuda
Çok doğru hiç bu açıdan bakmadım canım yardımın ve cevap verdiğin için teşekkür ederim yumurtalıklarıma falan baktı çok iyi dedi sorun yok tabi daha çok erken olduğu için zaten göremez ama ben sabrsız oldum nedenseHamile kalmadan önce bende onu kullandım hamile kaldıktan sonra doktorum imom omega verdi çok daha iyi bebeğin beyin gelişimi için.. ama gebelikten önce folbiolu kullanabilirsin sonuçta dediği gibi aynı işlevi görüyor bide ha deyince olmuyor çocuk tabi inşallah sizin olur o zaman daha iyisini kullanırsın..
rica ederim inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.Çok doğru hiç bu açıdan bakmadım canım yardımın ve cevap verdiğin için teşekkür ederim yumurtalıklarıma falan baktı çok iyi dedi sorun yok tabi daha çok erken olduğu için zaten göremez ama ben sabrsız oldum nedense
rica ederim inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.
Folic1 tavsiye etmişti doktorum en iyisi o[/QUOT
Folik mi folat mı en iyisi derken
Teşekkürler müsaitseniz size bir şey sorabilir miyim tecrübenize dayanarakFolik asit canım
TabiTeşekkürler müsaitseniz size bir şey sorabilir miyim tecrübenize dayanarak
Bugün doktorum kesinlikle folbiol kullanma dedi 5 mg içeriği çok yüksekmiş bebeğe zararlıymış ben neufolid kullanıyorum
Ne ilacı verdi canım hangi ildesinBenim daha iyi bir doktora gitmem gerek bana ilaç yazdı doktor bu süreçte bana zarar verir mi diye çok korkuyorum
Adanadayım şu ilaçları verdi ama kullanmadım korktum yumurta çatlama donemım suanda adetime 15 16 gün varNe ilacı verdi canım hangi ildesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?