Folik asit önerisi

pembepanter96

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
138
81
13
29
Merhaba arkadaşlar ben folik asite başladım sağlık ocağı bana Folbiol yazdı onu kullanıyorum 4 kez içtim ama mg yüksekmiş bazı doktorlar önermiyormuş. Siz hangi folik asidi kullanıyorsunuz? Bende en çok kullanılanı eczaneden satın almak istiyorum.

Merhaba arkadaşlar ben folik asite başladım sağlık ocağı bana Folbiol yazdı onu kullanıyorum 4 kez içtim ama mg yüksekmiş bazı doktorlar önermiyormuş. Siz hangi folik asidi kullanıyorsunuz? Bende en çok kullanılanı eczaneden satın almak istiyorum.
Solgar ya da ocean gibi güzel markaları kullanabilirsiniz

Üstelik canım ondaki folik asit sentetik.folat olanı tercih edin folik asitten daha etkili folat ve doğal

Gebelik planı için mi kullanıyorsunuz yoksa değeriniz mi düşük? Az önce bir tane daha konunuz var İzmir’de yalnızım iyi değişim herkes çocuk yap diyor bu şekilde yapamam felan demişsiniz üzerine bu konu biraz gel gitleirnzi var galiba sakin kafa karar verin bence çocuk işi şakaya gelmez.
Bunun haricinde dediğim gibi gebelik düşüncesiyle mi kullanıyorsunuz yoksa değeriniz düşük diye mi verdi doktor? Folbiolun dozu yüksek ama bazı kişilerinde özellikle onu kullanması gerekiyor mesela ben gebeyim bazı değerlerim sıkıntılı doktor özellikle bunu yazdı bana

Reçeteyr yazılan ortalama altı iyi bir folik asit drğil o folbiol 500 600 tl civarı eczaneden özel al üstelik OMEGA ile desteklenmiş iyot olan B vitaminli kompleks şeklinde var

Gebelik planı için mi kullanıyorsunuz yoksa değeriniz mi düşük? Az önce bir tane daha konunuz var İzmir’de yalnızım iyi değişim herkes çocuk yap diyor bu şekilde yapamam felan demişsiniz üzerine bu konu biraz gel gitleirnzi var galiba sakin kafa karar verin bence çocuk işi şakaya gelmez.
Bunun haricinde dediğim gibi gebelik düşüncesiyle mi kullanıyorsunuz yoksa değeriniz düşük diye mi verdi doktor? Folbiolun dozu yüksek ama bazı kişilerinde özellikle onu kullanması gerekiyor mesela ben gebeyim bazı değerlerim sıkıntılı doktor özellikle bunu yazdı bana
Sizi ilgilendirmez hem çevre edinmek istiyorum hem çocuk düşünüyorum sizene ya hayret bir şey istediğimi yaparım kendi kararlarımı alacak yaştayım kendinizi bekçiliğini yapın önce benim değil

İyi okumamışsın yarım yamalak okumuşsun git iyi oku bu arada 🤣

İyi okumamışsın yarım yamalak okumuşsun git iyi oku bu arada 🤣
Sizi ilgilendirmez hem çevre edinmek istiyorum hem çocuk düşünüyorum sizene ya hayret bir şey istediğimi yaparım kendi kararlarımı alacak yaştayım kendinizi bekçiliğini yapın önce benim değil
sizi ilgilendirmez diyorsanız konu açmayın?? Yorum istemiyorsanız özelinizi sermeyin? Ben ne okuduğumu gayet biliyorum. Kendiniz demişsiniz herkes çocuk yap diyor diye. Siz bu şekilde soru sorarsanız bu siteye bende size yorum yaparım şu üslup ve gelgitlerinizlede anne olmak hiç iyi fikir değil. Yarın öbür gün çocuğuda bırakırsınız ne diyim. Allah eşinize sabır versin madem.

Ben oraya nasıl sosyalleşebilrim diye konu açtım önerisi olan var mı diye. Herkes çocuk yap dedi ben hemen yapmadım biraz alışmak için 1,5 sene oldu bende artık çocuk düşünüyorum yazdım zaten eskide kaldı artık daha iyi hissediyorum pardon çocuk yaparken size danışmam lazımmış tövbe estağfurullah ya ben 29 yaşındayım hanımefendi neyin ne olduğunu biliyorum.

sizi ilgilendirmez diyorsanız konu açmayın?? Yorum istemiyorsanız özelinizi sermeyin? Ben ne okuduğumu gayet biliyorum. Kendiniz demişsiniz herkes çocuk yap diyor diye. Siz bu şekilde soru sorarsanız bu siteye bende size yorum yaparım şu üslup ve gelgitlerinizlede anne olmak hiç iyi fikir değil. Yarın öbür gün çocuğuda bırakırsınız ne diyim. Allah eşinize sabır versin madem.
He bırakırım oldu bam yememek için kendimi zor tutuyorum bi de hamilesin aman ağlarsın mağlarsın bebek etkilenir tek diyeceğim defol git buradan

Konu açmam seni niye ilgilendiriyor folik asit önerisi alıyorum sanane ya sanki kötü bi şey açmışım diğeri de sosyalleşme önerileri gayette ikisi olabilecek şeyler benim ve doğmamış çocuğum halkında yorum yapamazsın bırakırmışım sen kimsin de bunu diyebilirsin ya dua et hamilesin yemin ederim

Konu açmam seni niye ilgilendiriyor folik asit önerisi alıyorum sanane ya sanki kötü bi şey açmışım diğeri de sosyalleşme önerileri gayette ikisi olabilecek şeyler benim ve doğmamış çocuğum halkında yorum yapamazsın bırakırmışım sen kimsin de bunu diyebilirsin ya dua et hamilesin yemin ederim
Ben kötü bir şey demedim çocuk işi şakaya gelmez dedim. Alt alta iki konu birinde eşinizi şehri terk etme konusu üzerine herkes çocuk yap diyor alışırsın çocuk olursa diyor (çocuk sizi alıştıracakmış oraya şaka gibi) ben tek büyütebilir miyim emin değilim bir yandan da istiyorum diyorsunuz. Üst konuda folik asit sormuşsunuz ki folik asitle ilgili cevabı verdim ama bu kadar gel git içinde çocuk sağlıklı değil dış penceren bakan biri olarak yazdım ama anlamaya çalışacağınıza saldırıyorsunuz üzerine dua et hamilesin felan. Ee hamile olmasam ne yapacaksın? Bence bir uzmandan yardım alın acil. İyi günler

Eşim de benden fazlasıyla memnun tamam mı hiç bu zamana kadar bir kere of demedi hep anlayışla karşıladı ve birlikte iyi olduk özel hayatımı da sergilemedim ne sosyalleşme konusu ne de folik asit konusu özel şeyler değil Allah size de biraz akıl fikir ihsan eylesin folik asit değil bol bol balık yiyin bebek anneden alırmış ya zekayı

Back