• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

folik asit kullanmalımıyım ?

Tugcetr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
251
230
53
merhaba bayanlar 3 yıllık evliyim 1 başarısız tup bbek denememiz oldu tekrardan dusunmeye başladık ki kan testleri yaptirirken tiroid ve demir eksikligim oldugunu ogrendim tesadufen malum 2.5 altinda olması gerekirken bemimki 7 ymis levotrion 25 mg ve yaninda orofen kullaniyorum duzelmesi zaman alır mı ? birde tup bebekten once folik asit kullanmalimiyim suan aklim cok karisik lutfen yardimci olurmusunuz ?

Böyle konuları lütfen buraya değil, doktorunuza sorun. Çünkü en iyi bilgiyi o verecektir. Yanlış bir uygulama yapmamak adına önerim bu olur size. InşaALLAH nasip olur bebek..

Ben bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum. 20 gün oldu folik asit içiyorum. Doktorum da iceceksin dedi.

Doktorunuza sorsanız daha sağlıklı bilgi alırsınız. Biz size için yada içmeyin diyemeyiz ;)

Folik asit alıp almamayı burada sorarak karar vermek çok yanlış. Gebelik sürecinde önemli bir konu ve mutlak suretle doktorunuza danışın.

Back