Doktor vermeden kendim alsam kullansam olur mu? Benim 1 düştüğüm var hamile olduğumu öğrenince doktor vermedi. eczaneden alsam olur mu marka var mı mesela şunu kullan diye önereceğin? :)Hamile kalmadan once kullanmak en iyisi,
Ben evlenir evlenmez kullanmaya baslamistim.
yani hamile kaldiginda vucudunda folik asitin bulunmasi bebek icin coook onemli.
Bir.vitamin oldugu icin zarari yok kullanabilirsin.
Kullanabilirsin cnm bana doktor folidoce yazdi icinde +b12 var devlet odemiyor ama kullan bi ay hamileysen hic zarari olmaz aksine bebek faydalanir omirilik sinir sistemi gelisimi icinDoktor vermeden kendim alsam kullansam olur mu? Benim 1 düştüğüm var hamile olduğumu öğrenince doktor vermedi. eczaneden alsam olur mu marka var mı mesela şunu kullan diye önereceğin? :)
İkiz bebeklerim maalesef kalpleri durduğu için alındılarKullanabilirsin cnm bana doktor folidoce yazdi icinde +b12 var devlet odemiyor ama kullan bi ay hamileysen hic zarari olmaz aksine bebek faydalanir omirilik sinir sistemi gelisimi icin
Günlük ihtiyaca gore belirlenms minicik bi hap vitamin mineral bu ilac gibi dusunmeyn fazla kullanim diye birsey soz konusu deil sadece suresi 3ay kullaniliyor yada doktor uzatiyor falan doktorlar çoğu bebek isteyen bayana oneriyor cnm zararli degil 1aydir kullaniyorm bendeİkiz bebeklerim maalesef kalpleri durduğu için alındılarşuna hamile değilim. Hazırlık için kullansam mı acaba diye tereddütte kaldım ama folik asitin fazlası zarar diye duydum. Sanırım en az mg dan almalıyım
Benim doktorum folik asitin yüksek dozu ve uzun süre kullanımını bilinenin aksine ben önermiyorum demişti.sadece çocuk denemeye başladığın ay kullanmaya başla her kutu bitiminde 1 hafta ara ver dedi.kadınlarda kanser riskini arttırıyormuş ve göğüslerimizin kahverengi halka kısmında yağ bezesi gibi olan şeyleri arttırıyormuş.bana folicus plus 400 mcg yazdı içinde iyot b6-b12 de var.3 ay kullan olmazsa da tekrar gel değerlerine bakalım dedikızlar 3 aydır folik asit kullanıyorum. eşimle 1,5 ayda bir araya geliyoruz. hamile değilim henuz,korunmuyorum. ben folik asiti hamile kalana kadar mı kullanmalıyım? folik asitin bi süresi var mı? çok önemli benim için. bir de hamile kalma yöntemlerinini anlatır mısınız? bi arkadaşım 3 gün su içme öyle ilişkiye gir demişti. siz neler yapıyorsunuz ??
kızlar 3 aydır folik asit kullanıyorum. eşimle 1,5 ayda bir araya geliyoruz. hamile değilim henuz,korunmuyorum. ben folik asiti hamile kalana kadar mı kullanmalıyım? folik asitin bi süresi var mı? çok önemli benim için. bir de hamile kalma yöntemlerinini anlatır mısınız? bi arkadaşım 3 gün su içme öyle ilişkiye gir demişti. siz neler yapıyorsunuz ??
Hamilelik kararından sonra korumayı bırakınca 400 mg günde bir tane dedi doktorum ama doktora danışmalısınız.Kızlar kaç mg alsam acaba folidoce ? Hamileliğe hazırlık aşamasındayım en düşük mg dan mı almak gerek
Kızlar kaç mg alsam acaba folidoce ? Hamileliğe hazırlık aşamasındayım en düşük mg dan mı almak gerek
Teşekkürler canım. Adetime 5 gün var ama bu sabah kahverengi kan gelmeye başladı az az. Önce bir iki damla şimdi biraz fazla. Daha önce bekarken bile hiç bu kadar erken gelmemişti adetim canım sıkıldıFolidoce 400mg cnm standart olarak ,bi kutu zaten +b12 side var ben doktor tavsiyesiyle baslamistim
Yerleşme kanaması olabilir mi acaba diye düşündüm? Kendini bir yokla istersen ama folik asit sürekli içiliyor zaten 3 ay boyunca gebelik sağlanmasa bile. Regl'in yoğun değilse şüpheli. Nette okuduklarımda bir kaç kelime yazayım var mı bunlar sende.Teşekkürler canım. Adetime 5 gün var ama bu sabah kahverengi kan gelmeye başladı az az. Önce bir iki damla şimdi biraz fazla. Daha önce bekarken bile hiç bu kadar erken gelmemişti adetim canım sıkıldı
Canım cevapladığı için teşekkür ederim ilk kahve ile başladı az önce wc de klozete kırmızı geldi. Hala şaşısının inşallah adettir de bebek varsa düşmemiştir yada düşmüyordur.Yerleşme kanaması olabilir mi acaba diye düşündüm? Kendini bir yokla istersen ama folik asit sürekli içiliyor zaten 3 ay boyunca gebelik sağlanmasa bile. Regl'in yoğun değilse şüpheli. Nette okuduklarımda bir kaç kelime yazayım var mı bunlar sende.
- Pembe veya kahverengimsi bir akım veya lekelenme
- Açık veya soluk kramp (Hamilelikte Bacak Krampları)
- Huysuz ve gergin ruh hali
- Baş ağrısı (Hamilelikte Baş Ağrısı: Nedenleri, Belirtileri Ve Tedavisi)
- Sıkıştırma şeklinde ağrı
- İlk olarak, lekelenmenin rengi az çok bellidir. Ağır veya hafif olmasına rağmen, çoğu kadın aynı lekelenme rengine aşinadır. Yerleşme kanaması tipik olarak daha pembe renkte veya koyu kahverengi bir renkte görünür. Normal adet kanaması gibi kırmızı renkte değildir.
Yerlesme lekelenme seklinde oluyor sanırım pembe ve pihtili yogun kanamaysa adet goruyorsun demektir adettir canımCanım cevapladığı için teşekkür ederim ilk kahve ile başladı az önce wc de klozete kırmızı geldi. Hala şaşısının inşallah adettir de bebek varsa düşmemiştir yada düşmüyordur.
Adete de artık razıyım bebek düşürme olmasındaYerlesme lekelenme seklinde oluyor sanırım pembe ve pihtili yogun kanamaysa adet goruyorsun demektir adettir canım
kızlar 3 aydır folik asit kullanıyorum. eşimle 1,5 ayda bir araya geliyoruz. hamile değilim henuz,korunmuyorum. ben folik asiti hamile kalana kadar mı kullanmalıyım? folik asitin bi süresi var mı? çok önemli benim için. bir de hamile kalma yöntemlerinini anlatır mısınız? bi arkadaşım 3 gün su içme öyle ilişkiye gir demişti. siz neler yapıyorsunuz ??
Sanmiyorum cnm dusuk degildir dusugun belirtisi daha farklidir bidahaki aya insallah tutar cnm bende ay sonunu bekliyorumAdete de artık razıyım bebek düşürme olmasında
Gittim bugün doktora canım oda muallakta kaldı sonra beta hgc ye baktı sonuç 1 çıkınca rahatladım erken gelen adet. Artık önümüzde ki ayaSanmiyorum cnm dusuk degildir dusugun belirtisi daha farklidir bidahaki aya insallah tutar cnm bende ay sonunu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?