Gebeliğe Hazırlık folik asit kullanımı hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende inofolik combi kullanıyorum. Bende 2aydır kullanıyorum daha da kullanacak mıyım bilmiyorum henüz gidemedim kontrole

Hamile kalmadan once kullanmak en iyisi,
Ben evlenir evlenmez kullanmaya baslamistim.
yani hamile kaldiginda vucudunda folik asitin bulunmasi bebek icin coook onemli.
Bir.vitamin oldugu icin zarari yok kullanabilirsin.
Doktor vermeden kendim alsam kullansam olur mu? Benim 1 düştüğüm var hamile olduğumu öğrenince doktor vermedi. eczaneden alsam olur mu marka var mı mesela şunu kullan diye önereceğin? :)

Doktor vermeden kendim alsam kullansam olur mu? Benim 1 düştüğüm var hamile olduğumu öğrenince doktor vermedi. eczaneden alsam olur mu marka var mı mesela şunu kullan diye önereceğin? :)
Kullanabilirsin cnm bana doktor folidoce yazdi icinde +b12 var devlet odemiyor ama kullan bi ay hamileysen hic zarari olmaz aksine bebek faydalanir omirilik sinir sistemi gelisimi icin

Kullanabilirsin cnm bana doktor folidoce yazdi icinde +b12 var devlet odemiyor ama kullan bi ay hamileysen hic zarari olmaz aksine bebek faydalanir omirilik sinir sistemi gelisimi icin
İkiz bebeklerim maalesef kalpleri durduğu için alındılar şuna hamile değilim. Hazırlık için kullansam mı acaba diye tereddütte kaldım ama folik asitin fazlası zarar diye duydum. Sanırım en az mg dan almalıyım

Günlük ihtiyaca gore belirlenms minicik bi hap vitamin mineral bu ilac gibi dusunmeyn fazla kullanim diye birsey soz konusu deil sadece suresi 3ay kullaniliyor yada doktor uzatiyor falan doktorlar çoğu bebek isteyen bayana oneriyor cnm zararli degil 1aydir kullaniyorm bende

Benim doktorum folik asitin yüksek dozu ve uzun süre kullanımını bilinenin aksine ben önermiyorum demişti.sadece çocuk denemeye başladığın ay kullanmaya başla her kutu bitiminde 1 hafta ara ver dedi.kadınlarda kanser riskini arttırıyormuş ve göğüslerimizin kahverengi halka kısmında yağ bezesi gibi olan şeyleri arttırıyormuş.bana folicus plus 400 mcg yazdı içinde iyot b6-b12 de var.3 ay kullan olmazsa da tekrar gel değerlerine bakalım dedi

Canm ovulasyon gününü hesapla internetten ve gün aşırı ilişki gerek..özelllikle ilişkiden sonra kalçanın altına bi yastık koyup yüksekte kalacak şekilde uzan 15 dk ..zaten içerde kalan spermler 72 saat canlı kalabiliyormuş o sırada yumrtan çatlarsa gebelik yüksek ihtimal alıyor denemekte fayda var :)

benım bır kutu bıttı ıkıncı kutuyuda ıkı gune bır ıcıyorum 3ay lık kullanım onerılıyor hamıle kalmadan sureklı kullanmakta ıyı olmaz tabıkı hamılelık suresı ıcınde bebek folık asıdı anneden kullanarak hem anne hem bebek ıcın ıyı oluyor ama suan sadece bol bol depoluyoruz okadr hamıle kalırız ıns da kullandıgımz vıtamın hıc deılse bebege yarar

beslenmeniz sağlıklı ise ve ailede daha önce anamolili bebek doğmamış ise hamileliğin ilk haftalarında kullanılsa da olur.

Kızlar kaç mg alsam acaba folidoce ? Hamileliğe hazırlık aşamasındayım en düşük mg dan mı almak gerek

Kızlar kaç mg alsam acaba folidoce ? Hamileliğe hazırlık aşamasındayım en düşük mg dan mı almak gerek
Hamilelik kararından sonra korumayı bırakınca 400 mg günde bir tane dedi doktorum ama doktora danışmalısınız.

Folidoce 400mg cnm standart olarak ,bi kutu zaten +b12 side var ben doktor tavsiyesiyle baslamistim

Folidoce 400mg cnm standart olarak ,bi kutu zaten +b12 side var ben doktor tavsiyesiyle baslamistim
Teşekkürler canım. Adetime 5 gün var ama bu sabah kahverengi kan gelmeye başladı az az. Önce bir iki damla şimdi biraz fazla. Daha önce bekarken bile hiç bu kadar erken gelmemişti adetim canım sıkıldı

Teşekkürler canım. Adetime 5 gün var ama bu sabah kahverengi kan gelmeye başladı az az. Önce bir iki damla şimdi biraz fazla. Daha önce bekarken bile hiç bu kadar erken gelmemişti adetim canım sıkıldı
Yerleşme kanaması olabilir mi acaba diye düşündüm? Kendini bir yokla istersen ama folik asit sürekli içiliyor zaten 3 ay boyunca gebelik sağlanmasa bile. Regl'in yoğun değilse şüpheli. Nette okuduklarımda bir kaç kelime yazayım var mı bunlar sende.

• Pembe veya kahverengimsi bir akım veya lekelenme
  • Açık veya soluk kramp (Hamilelikte Bacak Krampları)
  • Huysuz ve gergin ruh hali
  • Baş ağrısı (Hamilelikte Baş Ağrısı: Nedenleri, Belirtileri Ve Tedavisi)
  • Sıkıştırma şeklinde ağrı
  • İlk olarak, lekelenmenin rengi az çok bellidir. Ağır veya hafif olmasına rağmen, çoğu kadın aynı lekelenme rengine aşinadır. Yerleşme kanaması tipik olarak daha pembe renkte veya koyu kahverengi bir renkte görünür. Normal adet kanaması gibi kırmızı renkte değildir.

Canım cevapladığı için teşekkür ederim ilk kahve ile başladı az önce wc de klozete kırmızı geldi. Hala şaşısının inşallah adettir de bebek varsa düşmemiştir yada düşmüyordur.

Canım cevapladığı için teşekkür ederim ilk kahve ile başladı az önce wc de klozete kırmızı geldi. Hala şaşısının inşallah adettir de bebek varsa düşmemiştir yada düşmüyordur.
Yerlesme lekelenme seklinde oluyor sanırım pembe ve pihtili yogun kanamaysa adet goruyorsun demektir adettir canım

Elcin35 folic asit bebek yapmaya karar verdikten sonra hemen başladım doktora da gittim o da aynı şeyi söyledi hangi doktora gidersen git aynısını söyleyecek zaten bebek yapmaya karar verdiysen en az 3 ay öncesinde başlaman gerekiyor bende ilk önce folbiol ile başladım ancak sonra vitamin takviyesi olduğu için bir kaç gün kullanıp folbiol bıraktım folic trio başladım 3üncü kutu bitmeden çoğu kişinin hamile kaldığını duymuştum bende 3. Kutuda hamile kaldım darısı tüm isteyenlere olsun inşallah. Gebelik sonrası doktora gittiğimde de 3 aylık olana kadar devam etmemi söyledi. Umarım yardımcı olmuştur sana

Adete de artık razıyım bebek düşürme olmasında
Sanmiyorum cnm dusuk degildir dusugun belirtisi daha farklidir bidahaki aya insallah tutar cnm bende ay sonunu bekliyorum

Sanmiyorum cnm dusuk degildir dusugun belirtisi daha farklidir bidahaki aya insallah tutar cnm bende ay sonunu bekliyorum
Gittim bugün doktora canım oda muallakta kaldı sonra beta hgc ye baktı sonuç 1 çıkınca rahatladım erken gelen adet. Artık önümüzde ki aya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…