Yumurtlama gunlerinde birlikte olmalisiniz .3gün su icmemek,cok sacma hic duymadim hamilelik düşünüyorsanız kadin doğuma gidebilirsiniz .Esiniz de urolojiye gitsin A dan Z ye incelerler siz de vitamin eksiginiz herhangi bir sorununuz varsa onu halletmis,olursunuz boyle sorunu bilmeden hadi su icme hadi sunu dene derseniz yanlis seyler yapabilirsiniz dikkat edin :)
Cnm bu folik asit konusunu ve hamile kalabilme öneri ve tedavilerini bi Dr la konusursan daha sağlıklı olur ayrica 3 gün su icmemek ne ya
Su iç bak sistit olursun demedi deme bu bir,ikincisi her duyduğunu uygulama doktora git danış bu tarz şeyleri.
Teşekkür ederim,çok istiyorsun senin de gönlünden geçen olsun inşallahoyle yapıcam zaten bana da mantıklı gelmedı. bu arada hamilesiniz hayırlı olsn bebeginiz :)
Hamile kalmadan once kullanmak en iyisi,
Ben evlenir evlenmez kullanmaya baslamistim.
yani hamile kaldiginda vucudunda folik asitin bulunmasi bebek icin coook onemli.
Bir.vitamin oldugu icin zarari yok kullanabilirsin.
Kesinlikle devam etmelisin hamile kalana kadar.
Hatta ins. Hamile kalirsan da kulkanacaksin hamileligin ilk uc ayi kadar
ne kullanıyorsunuz folik asit
Folidoce kullaniyordum, folbiol aldım bu ay hamilelik öncesi başladımne kullanıyorsunuz folik asit
Folik asit mutlaka kullan bir sağlık sitesinde okudum dilim asit kullanmayan annelerin bebeklerinin alerji rahatsızlığı ile dogma oranı yüksek bir arkadaşım hiç icmemis folik kızı şimdi süt ve süt ürünlerine alerji dogdugundan bericok tesekkurler cvbınız için. sizin hamıle kalmak ıcın tavsiyeleriniz var mı ?
Olur tabi folik asit kullanmanın hiç zararı yok.Mümkünse İmom diye marka var onu tercih edin içinde omega 3 de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?