- 21 Ekim 2020
- 1.214
- 356
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hamile kalmadan önce kullandim 1 ay sonrasında hamilelik oldu yani hamilelik planlıyorsaniz zaten doktorlar öneriyor. Zararı olacağını düşünmüyorum içinde birsuru vitaminde varHayatımda hiç folik asit kullanmadım doktor önerisi olmadan folik asit aldım bir ay kullandım 5 mg yararından ziyade zararı olur mu cunku tavsiye olmadan kullandım bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler
Siz doktor önerisi olarak mi kullandınızBende hamile kalmadan önce kullandim 1 ay sonrasında hamilelik oldu yani hamilelik planlıyorsaniz zaten doktorlar öneriyor. Zararı olacağını düşünmüyorum içinde birsuru vitaminde var
Peki değerlere bakılıp mi veriliyor yoksa doktor bakmadan kullan mi diyorTüm doktorlar veriyor hamile kalmayı düşündüğün andan itibaren yada bir anda kaldın ondan sonra 3 ay bitene kadar düzenli kullanıyorsun. Ki bizlerin zekasını bile geliştiyor
Ben her gün 5 mg kullandım fazla mi sizce bir zararı olur mu ?B vitamini olduğu için arada kullanabilirsiniz. Gebelik fikrinden bağımsız.
Ben h
Ben her gün 5 mg kullandım fazla mi sizce bir zararı olur mu ?
Peki değerlere bakılıp mi veriliyor yoksa doktor bakmadan kullan mi diyor
Hayır ama sanırım yanlış bir takviye kullandınız. Gebeler için üretilen ürünlerde 400 mikrogram bulunuyor diye biliyorum. Evet 5mg eksiklik durumunda verilir. Ama bir zararı da olmaz b vitamini alt tarafı.
Günlük doz 400 mcg diye biliyorum ben. Aklınıza çok takıldıysa doktor önerisiyle kullanın benceHayatımda hiç folik asit kullanmadım doktor önerisi olmadan folik asit aldım bir ay kullandım 5 mg yararından ziyade zararı olur mu cunku tavsiye olmadan kullandım bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler
Hani herseyin fazlası zarar ya bide ben tavsiye olmadan kullandım bir de yanlış vermiş dediğiniz gibi o yüzden bi tedirgin oldum sonucta kafama göre ve ilk defa kullandığım bir sey o yüzden sordum vücutta başka bir şeye zarar verir mi diye cunku hayatımda hiç kullanmadımEczacı size yanlış ürün önermiş. Bu ürün folik asit eksikliğinde kullanılır.
Günlük doz 400mcg normalde. Eksiklik olmaması durumunda sadece gebeliğe hazırlık için kullanılan miktardır 400mcg. Tahlil yapmadan verilebilir.
Siz fazla doz almışsınız ama zararı yok.maksimum bir kutu içmişsinizdir zaten alt tarafı vitamin ne olacak.
Hamile değilim ama sanırım hamile ile hamile olmayanlara farklı veriliyormuşGünlük doz 400 mcg diye biliyorum ben. Aklınıza çok takıldıysa doktor önerisiyle kullanın bence
Hamile değilim ama sanırım hamile ile hamile olmayanlara farklı veriliyormuş
Oda olabilir aslında. Eksiklik görüldüğünde 5 mg kullanılabilirHamile değilim ama sanırım hamile ile hamile olmayanlara farklı veriliyormuş
Bana iste tahlil yapılmadan bu verildi sacmalik ya sinirlendim suan o eczacıya neye dayanarak 5 mg verdi acaba manyak midir nedir biliyor halbuki hamile olmadığımıHayır öyle değil. Gebelik düşünenlere ve gebelere 400mcg verilir.
Tahlil yapılıp eksikliği tespit edilenlere 5mg verilir.