• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Folik asit kullananlar buraya

En büyük folik asit yaşasın bulgur :D

ben hamile oldugumu dün öğrendim hcg 262 cıktı.folbiol u 1 aydır kullanıyordum zaten 3 günde 1 bir tane demişti doktor aynen devam ediyorumşbulgur daha sık tüketcm artık

Bende kulanmaya tekrar basladım yazılanları okuyunca malesef gebelik yok daha önce iki kere catlatma iğnesi yapıldı ve ikinci defada vucudum ürtiker döktü tekrar aynı seyleri yasamaktan korkuyorum 3ay vucuduma ısırgan otu sürülmülş gibi acı cekitm sizce tekrarlarmı benim gibi olan varmı:5:

kızlar bende folic plus kullanıyorum 2 ay oldu kullanmaya başlayalı. inşallah allahın izniyle bu ay olmuştur oldu olmadı streside insanı yıpratıyomuş bunu çok iyi anladım:( allah isteyen herkese ve banada sağlıklı bir bebek versin diye dua ediyorum...

Ben solgar folic asid kullanıyorum
Bitkisel içerikli olduğundan doktorlar öneriyor
Cam şişe içinde satılıyo
400mg günde 1 tane alıyorum
İçinde 90 adet hap var fiyatı 21 lira

herkese merhabalarrrr ben aranızda yenıyım =) hamılelık dusunuldugunda baslanıyormus folıc asıte bende basladım folıbol kullanıyorum.Ve hazırandakı regl ımıde olduktan sonra calısmalara baslayacagım heyooo hepımıze ugurlu gelsın hazırannnn =))

kızlar mrb bende yenıyım :)
bugun doktra gıttım bu ay ılk denememız kontrol ıcın gıttım adetıme de daha 10 gun var :)
bebıs ıstedııgmız ıcın bana folbiol folık asıt verdı :)
bunu kullananınız varmı :) varsada soyleyecegı bırsey.
he bırde cok oluyorum ama bı sorum olucak benım adetıme 10 gun var ultrasnda cıkmaz dımı :)):):):17::17:

Ben solgar folic asid kullanıyorum
Bitkisel içerikli olduğundan doktorlar öneriyor
Cam şişe içinde satılıyo
400mg günde 1 tane alıyorum
İçinde 90 adet hap var fiyatı 21 lira

Evet arkadasım bnde onu kullanıyorum cok da ıyı bır ılac onerıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar mrb bende yenıyım :)
bugun doktra gıttım bu ay ılk denememız kontrol ıcın gıttım adetıme de daha 10 gun var :)
bebıs ıstedııgmız ıcın bana folbiol folık asıt verdı :)
bunu kullananınız varmı :) varsada soyleyecegı bırsey.
he bırde cok oluyorum ama bı sorum olucak benım adetıme 10 gun var ultrasnda cıkmaz dımı :)):):):17::17:

canım benim 4. haftam biticek yarın benimki bile görünmüyo ultrasonda
yumurtlama gününden sonraki 14. gün idrarda çıkıyo
ona göre hesaplayıp test yapabilirsin

canım benim 4. haftam biticek yarın benimki bile görünmüyo ultrasonda
yumurtlama gününden sonraki 14. gün idrarda çıkıyo
ona göre hesaplayıp test yapabilirsin

Ayin 6ile 8 arasydi şimdi kanda yada idrarda cikarmi cnm acaba. Sol kasigim kipir kipir günlerdir . bazilari yerleşmeden dolayidir diyo ama . ilk denememiz çok heycanliyim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayin 6ile 8 arasydi şimdi kanda yada idrarda cikarmi cnm acaba. Sol kasigim kipir kipir günlerdir . bazilari yerleşmeden dolayidir diyo ama . ilk denememiz çok heycanliyim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok çıkmaz.Bence idrarda çıkmadan kan testine gitme. doğru söylemişler yerleşme olduğundan olabilir
Ayın 22 sinde test yap ama erken gebelik testi al
İnşallah tutmuştur :))

peki kızlar aranızda doğum kontrol hapını bırakır bırakmaz hamile kalan var mı?

ben daha yeni bıraktım, daha ilk ayı. bırakır bırakmaz da folik asite başladım. midem çok fena belli olmuyo ki belli aralıklarla bulanıyor işte. bilemiyorum. beklemek çok zor.vücudumda değişiklik hissediyorum. yanılgı mıdır bilemiyorum.

sevgiler kıslarrr:21:

benm o :)

yaz 24+4 kullanıyordm 10 ay kullandm 2 ay ara verip tekrar başlıcaktm dr um demişti.. ama hamile kaldm 1.ayda...

merhaba hanimlar
ilk hamileligimde elevit kullanmistim ancak sonradan icinde domuz jelatini oldugunu ogrendim Ki uretici firma bunu doğruladı. Sonra araştırma yaptığımda çoğu ilaçta olabileceğini öğrendim. Simdi yaklaşık 5 haftalik hamileyim. Folik asitin içeriği hakkında bilginiz var mı?

ben başladım 3 aylık folik asite folic -1 ile şimdi ne değişimler hisetmem gerekiyor. hamileliğin kolaylaşması harici takviye edici gıdadır yazıyo. demekki yediklerimiz çöplük vitami 0.

arkadaşlar ben de yeni kullanmaya başladım bu ilacı aç karnına bir tane dedi doktor siz nasıl kullanıyorsunuz bir de yan etkisi var mı kilo alma gibi bilen var mı

Adet düzenleyici etkisi var mıdır acaba?

İbrahim saraçoğlu hocanın adet düzenleyici kürleri var denedinmi bacım deneyenlerde fayda sağlıyormuş
Soğan kürü deneyeceğim adet olursam.sen uyguladın mı canım.fayda gören çokmuş.

Soğan kürü deneyeceğim adet olursam.sen uyguladın mı canım.fayda gören çokmuş.

Ben uygulamadım canım bende idrar yolu enfeksiyonu vardı geçen aydan beri uğraşıyorum antibiyotik dışında mısır püskülü kiraz sapı kaynatıp içtim tedaviye başladıktan sonra adetim gecikti 17 gün onun sıkıntısı da ayrı oluyo tabi hatta adet görmek için 2 gün soğan suyu da içtim ama daha devam edemedim diğerlerini uyguladığımdan zaten midemde mahvolmuştu Allah tekrar göstermesin zor gerçekten :( sen dene soğan suyuna başla inşallah olursun sıkma canını elbet olacaksın Allah'ın izniyle geçer o da.. ne geçmiyoki şu hayatta herşeyin çaresini veriyor Rabbimiz sanada şifa versin inşallah
benimde kasıklarıma ara ara yine sancı giriyo susuzluktanmı bilmiyorum benim bol bol su içmem lazım ama malum gün boyu içemiyorum :(

Back
X