FOLİK ASİT KULLANAN VA YAN ETKİSİNİ GÖREN VAR MI ?

inşallah hamilesindir,değilsen bile ciddi bişey değildir 5 yıldır aralıklı bütün markaları,folikin çeşitlerini kullandım başta çok miğden bulanıyordu ama şimdi hiç yok.sağlığımda yerinde sürekli doktor kontrolünden geçiyorum.

:)inşallah canım verende ALLAH alanda ALLAH RABBIM HAYIRLISINI NASIP ETSIN HERKEZE ALLAH KIMSEYE EVLAT ACISI YASATMASIN HER SERDE BI HAYR VARDIR

ben daha yeni hamile olduğumu öğrendim p.tesi günü hiç folik asit hiçmedim daha sürekli okuyorum kullanmam gerekmiş 2 kere doktora gittim söylemem rağmen bana yazmadı ilaç keseyi falan görmem lazım ondan sonra dedi ama herkes kullan diyo bende tereddüt ediyorum doktorun söylemesini mi beklesem yoksa kendi kafama göre içsem mi acaba

doktora gttm mıde bulantım var dedım folık asıtı bırak bellı zamanlarda iç pek de onemlı dgl dedı basından mı sagdı bılmyrm bende folıkı bıraktım hamıle klrsam kullanırım artık yapcak bsy yok

ilgınç vermesı gerektı baska dktra gt çevrende illa ki duymuşssundur ıyı doktor dye onlara gt

GENEL ANLAMDA İLAÇ KUlLANMAYI sevmeyen zorla içen biriyım .ama sabahları bol su ile uyanır uyanmaz yutmaya çalışıyrum .bir zararı yan etkisini görmedim.ama son dönemler ani bir kilo artışım oldu buna bağlımı bilmyrum

benim iştahımı çok açmıştı
porsiyonları katlamaya başlayınca bıraktım
ve doğru maddeyi suçlamışım (folik plus tı benim kullandığım)

ancak hamile olduğumu öğrenirsem elbette ki başlayacağım buna rağmen,
faydası ve gerekliliğine inananlardanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…