• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FOLİK ASİT KULLANAN VA YAN ETKİSİNİ GÖREN VAR MI ?

Ben 1. Aydir kullaniyorum folik plus bir yan etkisini gormedim. Ama birazcik kilo aldim sanki.

Bende 2haftadır kullanıyorum henüz bir yan etkisini görmedim. Ama vitamin bir yerde iştahım açık bu aralar belki ondandır.

canım ya benim hiç regl düzensizliğim olmaz bu ay onu kullandım olmadım bir gün içmedim iki saat sonra oldum anlamadım ben acayip karnımda şişlik oldu
Canim 8. Liralik olan vardi, birde 18 . 20. Lira arasi olanlar var. Markasini yazamiyorum burda ama ondan da fark edebilir. Ben bi sikinti yasamadim ama gunde kac tane aliyorsun ?

Ben mayista kullanmaya basladim hamile kaldim kurtajdan sonra devam ettim.bi yan etkisini gormedim

ben acillik oldum folık asıt yuzunden daha sonra alerjık durumum oldugunu ve kullanamayacagımı soyledıler.bunyeden bunyeye farkedebılıyor yanı

Canim 8. Liralik olan vardi, birde 18 . 20. Lira arasi olanlar var. Markasini yazamiyorum burda ama ondan da fark edebilir. Ben bi sikinti yasamadim ama gunde kac tane aliyorsun ?

yok canım pahalı olanı varya ondan benim aldıgım ama bebek olmadıgı ve hiç yaşamadıgım halde adetimde düznsizlik yaptı ve karn şişliği yaptı saati gelince almadım sonra basladı adetim ama şişlikten artık nefes bile almakta zorlandım kesinlikle eminim ilaç yaptı cok sasıdım da vitamin neden böyle bir yanetkisi oldu diye

ben acillik oldum folık asıt yuzunden daha sonra alerjık durumum oldugunu ve kullanamayacagımı soyledıler.bunyeden bunyeye farkedebılıyor yanı

gecmiş olsun canım ben de alerji yaptı diye düşiünyorum prosfektüsünde zaten karında gerilme ve şilik halinde acil durumdur kullnmayın yazıyo :KK17:

Bende de karinda gerilme hissi yapiyordu kirarak ictm bir sure snra geçti birde tok icmelisiniz doktor bana öyle demişti

ben hazirandan beri kullanıyorum hiçbir yan etkisini görmedim. (benimki cam şişede olan türden, günde 1 tane alıyorum)

slm aranıza yenı katıldım.mart ayında 12 haftalık bebegımı kaybettm kurtajla:(bebgımın gelışımınde sorun oldugu için.:(sonrasında kıst oluştu hap kullandım gttı.dpktorum 3 ay korun folık asıt kullan sonra korunmayı bırak folık devam et hamıle kalana kadar dedı folık asıt kullanyrm yaklasık 2 ay kadar ama çok mıdemm bulanıyo normalmı bılemedım kan yogunlugumda var. doktora gtcem umarım mıde bulantıma care bulur aynı durtumu yasayan varmı aranızda

slm aranıza yenı katıldım.mart ayında 12 haftalık bebegımı kaybettm kurtajla:KK43:bebgımın gelışımınde sorun oldugu için.:KK43:sonrasında kıst oluştu hap kullandım gttı.dpktorum 3 ay korun folık asıt kullan sonra korunmayı bırak folık devam et hamıle kalana kadar dedı folık asıt kullanyrm yaklasık 2 ay kadar ama çok mıdemm bulanıyo normalmı bılemedım kan yogunlugumda var. doktora gtcem umarım mıde bulantıma care bulur aynı durtumu yasayan varmı aranızda
Canını sıkma başlarda mide bulantısı yapıyor ama sonra geçiyor,birde tok karnına almalısın o zaman daha az bulanır inşallah.

Canını sıkma başlarda mide bulantısı yapıyor ama sonra geçiyor,birde tok karnına almalısın o zaman daha az bulanır inşallah.
sgl canım yemekten sonra tok karna alyrm anlamadım gttı. pazartesı doktora gtcm umarım yardımcı olur .folık asıt cesıtlerı varmış benım kullandgım 50 tane olan dokunuyomu acaba:(

Back