Gebeliğe Hazırlık Folik asit ile hamile kalan varmı kızlar ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

slnanmd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2024
25
3
21
Ben bu ay folikasite başladım annem tavsiye etti etkiliymis hamilelik yönünde 7 aydır çok istiyorum bebeğimin olmasını ama korunmasız ilişki olmasına rağmen hamile değilim
Folik asit ile hamile kalanlar varmı 🥹

Folik asiti zaten bebek planladığınızda kullanmaya başlamanız lazımdı. Hamileliği kolaylaştırmak için değil, bebeğin sağlığı için kullanmak gerekiyor. Kadın Doğum doktorunuz bunlardan bahsetmedi mi?

Ya konulariniza bi baktım da, bu kadar da olmaz ya. Önce keşke biraz eğitim alsaydınız, nasıl bu kadar cahil sorular sorabiliyorsunuz inanamıyorum. Gencecik insansın, İnternet elinin altında aç oku, doktoruna sor. Hamile kalmanın boşalmayla ya da folik asitle ilgisi yoktur.

Ya konulariniza bi baktım da, bu kadar da olmaz ya. Önce keşke biraz eğitim alsaydınız, nasıl bu kadar cahil sorular sorabiliyorsunuz inanamıyorum. Gencecik insansın, İnternet elinin altında aç oku, doktoruna sor. Hamile kalmanın boşalmayla ya da folik asitle ilgisi yoktur.
Çok ön yargılı davranıyorsunuz burda hepimiz kadınız bende kadınlar kulübünden yanlış bir soru sorduysam özür diliyorum kafama takılan bir soruyu sormak istedim.

X