Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayırlı olsun cnm Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsın. Bende kullanmadım hamile olduğumu öğrendiğimde bes haftalıktım doktor folik asit verdi bi hafta kullandım altıncı haftada aşırı bulantı ve kusma yaşadım bıraktım doktorumu değiştirdim sonra yeni doktorum On haftalıkken bana folik asit içerikli kan yapıcı verdi şeker gibiydi onu doğuma kadar kullandım doğum yapınca da iki ay kullandım
Hayırlı olsun cnm Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsın. Bende kullanmadım hamile olduğumu öğrendiğimde bes haftalıktım doktor folik asit verdi bi hafta kullandım altıncı haftada aşırı bulantı ve kusma yaşadım bıraktım doktorumu değiştirdim sonra yeni doktorum On haftalıkken bana folik asit içerikli kan yapıcı verdi şeker gibiydi onu doğuma kadar kullandım doğum yapınca da iki ay kullandım
kızlar az önce açtığım konuda da sordum. bu konuda hiç bilgim yok. 6 aydır hamile kalmayı isteyen biri olarak folik asit kullanmam hamile kalmamı kolaylaştırır mı...dr kontrolü ile mi alnıyor buuuu..zararı yoksa kullansam mı kızlarr..bi el atsanız şu konuya
kızlar az önce açtığım konuda da sordum. bu konuda hiç bilgim yok. 6 aydır hamile kalmayı isteyen biri olarak folik asit kullanmam hamile kalmamı kolaylaştırır mı...dr kontrolü ile mi alnıyor buuuu..zararı yoksa kullansam mı kızlarr..bi el atsanız şu konuya
FOLİC-1 verdi benim doktorum. başka türleri de var, içinde kalsiyum d vitamini olanlar falan. fiyatları aynı 17.5 TL. folic-1 çok güzel çünkü hap minicik. diğerleri kocaman zor yutuluyor.
hiç bir zararı da yok. bilakis ben kullanmamış olduğum için doktorum kızmıştı bana. hamile kalmak isteyen ve hamileliğin ilk 3 ayı kullanılıyor. reçetesiz alabilirsiniz.
Hamile kalmayi kolaylastirir mis diye biliyorm cnm ben hic bi zarari yok bebek icin yarari var bazilari folik asit eksikligi yuzunden dusuk bile yapiyo allah korusun cnm bence hamilelik dusunuyosan kullan eczayi soyle ama hamile olmadigini ona gore verecektir
Hamile kalmakla alakası yok arkadaşlar sadece hamile kalana kadar içiyorsun çünkü bebek için gelişim problemi olmuyor. Hamile kaldıktan sonra da Dr ne kadar derse o kadar içiyorsun hatta bildiğim kadarıyla başka marka folik asit veriyo o zaman. Ben 4 aydır folbiol kullanıyorum hala tık yok sorunumuz da yok. önceden icmemiş olmak tabiki de problem olmaz ama Dr mutlaka sorman lazım cnm hamileyken de kullanılıyor