- 16 Kasım 2019
- 985
- 1.318
- 28
- Konu Sahibi Kurabiyem1
-
Folik asit vitamin takviyesi oluyor rahmindeki yumurtalıklar sağlamlaşmasını sağlıyormuş sen birde dahiliye ye gidip normal kan tahlili iste b12 demir üre gibi çünkü b 12 demir kansızlık gibi şeylerde hamile kalmayı engeller hamile olsan Bile düşük yaparsınHamile kalmak için doktora gittim ve bana yumurtaliklarimin ve rahmimin temiz olduğunu sadece folik asit takviyesi yapmam gerektiğini söyledi. 2 aydır folik asit kullanıyorum. Folik asit hamile kalmaya yardımcı oluyor mu
Folik asitin icinde tüm eksiklikleri tamamlayan şey yok muFolik asit vitamin takviyesi oluyor rahmindeki yumurtalıklar sağlamlaşmasını sağlıyormuş sen birde dahiliye ye gidip normal kan tahlili iste b12 demir üre gibi çünkü b 12 demir kansızlık gibi şeylerde hamile kalmayı engeller hamile olsan Bile düşük yaparsın
Bende şey duymuştum çocuk yuvasını hazırlıyormuş hamileligePlanlı yani istenen gebeliklerde 3 ay önceden kullanmaya başlıyorlar . Ama hamile kalmayı kolaylaştırmıyor vitamin takviyesi gibi düşünün kolaylaştırıcı bir etkisi yok . Bebekte oluşabilecek omurga rahatsızlıklarına da etkisi var önlem gibi .
Öyle olsaydı her kullanan hamile kalmaz mıydı ? Yuva dediğiniz yer rahim zaten .Bende şey duymuştum çocuk yuvasını hazırlıyormuş hamilelige
Folikasit bende kullanıyorum lakin 24 saat içinde ilaç kendini dışarı atıyormuş sen kullanmaya devam et faydası çok ama dahiliye yede görün canımFolik asitin icinde tüm eksiklikleri tamamlayan şey yok mu
Aynen doğru böyle bir etkisi varmış eczaneci demiştiBende şey duymuştum çocuk yuvasını hazırlıyormuş hamilelige
Nasıl dışarı atıyormuş pek anlamadım benFolikasit bende kullanıyorum lakin 24 saat içinde ilaç kendini dışarı atıyormuş sen kullanmaya devam et faydası çok ama dahiliye yede görün canım
Valla bilmiyorum eczaneci dediNasıl dışarı atıyormuş pek anlamadım ben
Folik asit vitamin eksikliği vücudunda ne eksik varsa o tamamlıyor hergun aynı saatte iç ve hic aksatma ise yarar çocuk yuvasını da hazırlıyormuşArkadaşlar merhaba kan değerlerimi ölçtürdm folik asit düşük geldi bana folbiol verdi gebelik istiyorum ve salı günü yumurtlama günüm sizce hemen etki eder mi
Çok teşekkür ederim bilmiyordum valla daha 3 aylık evliyim deFolik asit vitamin eksikliği vücudunda ne eksik varsa o tamamlıyor hergun aynı saatte iç ve hic aksatma ise yarar çocuk yuvasını da hazırlıyormuş
Ben 3 aydır kullanıyorum daha hamile kalmadım sadece bu ay daha 1 günüm geçti bugün işte . Ama düzenli içmek çok önemli kendine bi saat belirle hergun o saatte iç düzensiz içersen ise yaramıyormuş doktorum söyledi banada. Hamile kaldıktan sonrada içeceksin çünkü bebeğin omiriliginin oluşumunda çok etkili oluyormus. Ama hamile kalmayada yardımcı bir etken kullan devam et çok iyi bir ilacÇok teşekkür ederim bilmiyordum valla daha 3 aylık evliyim de
İnşaallah bebişin vardır canımBen 3 aydır kullanıyorum daha hamile kalmadım sadece bu ay daha 1 günüm geçti bugün işte . Ama düzenli içmek çok önemli kendine bi saat belirle hergun o saatte iç düzensiz içersen ise yaramıyormuş doktorum söyledi banada. Hamile kaldıktan sonrada içeceksin çünkü bebeğin omiriliginin oluşumunda çok etkili oluyormus. Ama hamile kalmayada yardımcı bir etken kullan devam et çok iyi bir ilac
Çok geç ama bu saatler sabah saatlerinde içsen daha iyiİnşaallah bebişin vardır canımaz önce aldım bakalım tok karnina
Merhaba ben Saule Makasheva Kucukozer,eşimle bebek sahibi olmak istedik , endekronoloji testlermizi yaptırdık ve herhangi bir sorun olmadığını söyledi doktorumuz, daha sonra kadın doğum uzmanlarına da muayene oldum, eşim de gerekli sperm testlerini yaptırdı ve hala bir sorun olmadığını gördük, çocuk sahibi olmayı çok istiyoduk ve çevreme bundan bahsettim, bir yakınım bir ürünleri almayı önerdi, başta eşim olmak üzere pek inandırıcı değildi ve bir dönem sonra kullanmaya başladık,yani yaklaşık bundan dört ay önce kullanmaya başladık ve şuan yedi haftalık hamileyim,ailecek çok mutluyuz, sizlere de tavsiyem,eğer gerekli muayeneleri yaptırdınız ve bir sorun yok ise bu ürünleri kullandığınızda mutlu sona ulaşacaksınız.Hamile kalmak için doktora gittim ve bana yumurtaliklarimin ve rahmimin temiz olduğunu sadece folik asit takviyesi yapmam gerektiğini söyledi. 2 aydır folik asit kullanıyorum. Folik asit hamile kalmaya yardımcı oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?