• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Folik asit hamile kalmaya yardimci mi

Kurabiyem1

Birgün Koşan Bir Kaplumbağamız Olacak🙏👨‍👩‍👧
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2019
985
1.318
28
Hamile kalmak için doktora gittim ve bana yumurtaliklarimin ve rahmimin temiz olduğunu sadece folik asit takviyesi yapmam gerektiğini söyledi. 2 aydır folik asit kullanıyorum. Folik asit hamile kalmaya yardımcı oluyor mu

Hamile kalmak için doktora gittim ve bana yumurtaliklarimin ve rahmimin temiz olduğunu sadece folik asit takviyesi yapmam gerektiğini söyledi. 2 aydır folik asit kullanıyorum. Folik asit hamile kalmaya yardımcı oluyor mu
Folik asit vitamin takviyesi oluyor rahmindeki yumurtalıklar sağlamlaşmasını sağlıyormuş sen birde dahiliye ye gidip normal kan tahlili iste b12 demir üre gibi çünkü b 12 demir kansızlık gibi şeylerde hamile kalmayı engeller hamile olsan Bile düşük yaparsın

folik asit hamile kalmadan önce ve hamilelik sırasında kullanılması düşük riskini nöral tüp defekti riskini erken doğum ve gelişim geriliğini engeller

Planlı yani istenen gebeliklerde 3 ay önceden kullanmaya başlıyorlar . Ama hamile kalmayı kolaylaştırmıyor vitamin takviyesi gibi düşünün kolaylaştırıcı bir etkisi yok . Bebekte oluşabilecek omurga rahatsızlıklarına da etkisi var önlem gibi .

Folik asit vitamin takviyesi oluyor rahmindeki yumurtalıklar sağlamlaşmasını sağlıyormuş sen birde dahiliye ye gidip normal kan tahlili iste b12 demir üre gibi çünkü b 12 demir kansızlık gibi şeylerde hamile kalmayı engeller hamile olsan Bile düşük yaparsın
Folik asitin icinde tüm eksiklikleri tamamlayan şey yok mu

Planlı yani istenen gebeliklerde 3 ay önceden kullanmaya başlıyorlar . Ama hamile kalmayı kolaylaştırmıyor vitamin takviyesi gibi düşünün kolaylaştırıcı bir etkisi yok . Bebekte oluşabilecek omurga rahatsızlıklarına da etkisi var önlem gibi .
Bende şey duymuştum çocuk yuvasını hazırlıyormuş hamilelige

Vücudunuzn eksiklerini tamamlıyor sadece..hamile kalıncada bebeğin eksiklerini..hamile kalmayı kolaylaştırmıyor..sadece bir takviye ileride oluşablick sorunlar için..

Folik asitin icinde tüm eksiklikleri tamamlayan şey yok mu
Folikasit bende kullanıyorum lakin 24 saat içinde ilaç kendini dışarı atıyormuş sen kullanmaya devam et faydası çok ama dahiliye yede görün canım

Folikasit bende kullanıyorum lakin 24 saat içinde ilaç kendini dışarı atıyormuş sen kullanmaya devam et faydası çok ama dahiliye yede görün canım
Nasıl dışarı atıyormuş pek anlamadım ben

Arkadaşlar merhaba kan değerlerimi ölçtürdm folik asit düşük geldi bana folbiol verdi gebelik istiyorum ve salı günü yumurtlama günüm sizce hemen etki eder mi

Arkadaşlar merhaba kan değerlerimi ölçtürdm folik asit düşük geldi bana folbiol verdi gebelik istiyorum ve salı günü yumurtlama günüm sizce hemen etki eder mi
Folik asit vitamin eksikliği vücudunda ne eksik varsa o tamamlıyor hergun aynı saatte iç ve hic aksatma ise yarar çocuk yuvasını da hazırlıyormuş

Çok teşekkür ederim bilmiyordum valla daha 3 aylık evliyim de 🙈
Ben 3 aydır kullanıyorum daha hamile kalmadım sadece bu ay daha 1 günüm geçti bugün işte . Ama düzenli içmek çok önemli kendine bi saat belirle hergun o saatte iç düzensiz içersen ise yaramıyormuş doktorum söyledi banada. Hamile kaldıktan sonrada içeceksin çünkü bebeğin omiriliginin oluşumunda çok etkili oluyormus. Ama hamile kalmayada yardımcı bir etken kullan devam et çok iyi bir ilac

Ben 3 aydır kullanıyorum daha hamile kalmadım sadece bu ay daha 1 günüm geçti bugün işte . Ama düzenli içmek çok önemli kendine bi saat belirle hergun o saatte iç düzensiz içersen ise yaramıyormuş doktorum söyledi banada. Hamile kaldıktan sonrada içeceksin çünkü bebeğin omiriliginin oluşumunda çok etkili oluyormus. Ama hamile kalmayada yardımcı bir etken kullan devam et çok iyi bir ilac
İnşaallah bebişin vardır canım😊 az önce aldım bakalım tok karnina 🤗

Merhaba ben Saule Makasheva Kucukozer,eşimle bebek sahibi olmak istedik , endekronoloji testlermizi yaptırdık ve herhangi bir sorun olmadığını söyledi doktorumuz, daha sonra kadın doğum uzmanlarına da muayene oldum, eşim de gerekli sperm testlerini yaptırdı ve hala bir sorun olmadığını gördük, çocuk sahibi olmayı çok istiyoduk ve çevreme bundan bahsettim, bir yakınım bir ürünleri almayı önerdi, başta eşim olmak üzere pek inandırıcı değildi ve bir dönem sonra kullanmaya başladık,yani yaklaşık bundan dört ay önce kullanmaya başladık ve şuan yedi haftalık hamileyim,ailecek çok mutluyuz, sizlere de tavsiyem,eğer gerekli muayeneleri yaptırdınız ve bir sorun yok ise bu ürünleri kullandığınızda mutlu sona ulaşacaksınız.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2019-12-10 at 14.38.45.jpeg
    WhatsApp Image 2019-12-10 at 14.38.45.jpeg
    55,6 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleyen: Moderatör:
Back