• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Folik asit hakkinda

SummerSs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2024
11
7
1
31
Merhaba Hanımlar,

Dun yaptığım test sonucunda hamile olduğumu öğrendim 💚💚💚 yurt dışında yaşıyorum. Ve bu hafta içinde bir kadın doğum uzmanina görüneceğim. daha önce folik asit kullanmadım .. yaptığım test yaklaşık 3 haftalık gebe oldugumu belirtiyor. Ben bu hafta doktor kontrolünden sonra folik aside başlamam durumunda geç kalmış sayılır miyim.🥺 Çok tecrübsizim. Konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var , şimdiden cevaplarınız için teşekkürler💖💖💖
1000090320.jpg

Çoğu kadın öğrendiği anda başlıyor düzenli kullandığın sürece bir sorun olmaz merak etme

Merhaba Hanımlar,

Dun yaptığım test sonucunda hamile olduğumu öğrendim 💚💚💚 yurt dışında yaşıyorum. Ve bu hafta içinde bir kadın doğum uzmanina görüneceğim. daha önce folik asit kullanmadım .. yaptığım test yaklaşık 3 haftalık gebe oldugumu belirtiyor. Ben bu hafta doktor kontrolünden sonra folik aside başlamam durumunda geç kalmış sayılır miyim.🥺 Çok tecrübsizim. Konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var , şimdiden cevaplarınız için teşekkürler💖💖💖Eki Görüntüle 3543210
Bazıları gebeliğini daha geç öğreniyor böyle durumlar olabiliyor geç kalmış sayılmazsın tedirgin olma bence

Merhaba Hanımlar,

Dun yaptığım test sonucunda hamile olduğumu öğrendim 💚💚💚 yurt dışında yaşıyorum. Ve bu hafta içinde bir kadın doğum uzmanina görüneceğim. daha önce folik asit kullanmadım .. yaptığım test yaklaşık 3 haftalık gebe oldugumu belirtiyor. Ben bu hafta doktor kontrolünden sonra folik aside başlamam durumunda geç kalmış sayılır miyim.🥺 Çok tecrübsizim. Konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var , şimdiden cevaplarınız için teşekkürler💖💖💖Eki Görüntüle 3543210
Hayırlı olsunnnn sağlıcakla gelsin yavrunuz bende ilk aylarımda yurt dısındaydım doktoru aradık folik asite baslamam gerektigini söylemiş bende basladım cogu kadın hamile kalmadan da başlıyor tedirgin olmayın

Çok teşekkür ederim, doktora randevuma gittim.ve folik aside başladım artık 🙂🙂 hepimizin sağlıcakla gelir umarım yavrularımız 💚💚💚

Back