Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle bir şey farketmedim henüz.. Su çok tükettiğim için değişiklik olmadı belki deMerhaba, ben de dr tavsiyesiyle diofol kullanıyorum yaklaşık 20 gündür, yalnız daha çok tuvalete çıkma ihtiyacı oluyor. Sizdede oluyor mu?
Öyle bir şey farketmedim henüz.. Su çok tükettiğim için değişiklik olmadı belki de
Amin inşallah. Ara sıra umutsuzluk olsa da ümidimiz baki..Anladım, fazlası idrar ile atıldığı için öyle düşündüm sanırım Neyse umarım bu ay yumurtlama günleri bize şans getirir hayırlı geceler
Amin inşallah. Ara sıra umutsuzluk olsa da ümidimiz baki..
Dün çok olumsuzdum vaktinden önce adet oldum ve arkadaşımın yeni bebeği olmuştu onu ziyarete gitmiştik eve geldik adet olduğumu görünce çok çok üzüldüm.. 1 yıl önce bi düşük yaptım üstüne bir yıl ara verdik yaşımız genç yeni evliyiz strese girmeyelim istedik çünkü ben o süreci çok zor atlattım.. 2 ay önce tekrar başladık denemelere malesef olumsuz. Daha yolun başı ama bazen umudum kırılıyor ne yazıkGünaydın, neden öyle düşündün ki daha yolun başındayız denemeler daha çok yeni öyle değil mi? Benimde hatta bu ara adet dönemim bekliyorum bi yandan biyandan şüpheler hayırlısı bakalım. Olumlu düşünelim strese gerek yok
Dün çok olumsuzdum vaktinden önce adet oldum ve arkadaşımın yeni bebeği olmuştu onu ziyarete gitmiştik eve geldik adet olduğumu görünce çok çok üzüldüm.. 1 yıl önce bi düşük yaptım üstüne bir yıl ara verdik yaşımız genç yeni evliyiz strese girmeyelim istedik çünkü ben o süreci çok zor atlattım.. 2 ay önce tekrar başladık denemelere malesef olumsuz. Daha yolun başı ama bazen umudum kırılıyor ne yazık
23 yaşındayım :) İnşallah güzel haberleri paylaşırız en kısa zamanda :)Anlıyorum şimdi haklısın tabi zor bir süreç.. Yinede yaşın benden gençtir eminim Geç evlilik yapınca anca 2 sene bekledik son 2 aydır da yeni yeni denemye başladık.
Bebek bilir geleceği doğru zamanı, sen içini ferah tut. Bakalım güzel haberi kim daha önce verecek
23 yaşındayım :) İnşallah güzel haberleri paylaşırız en kısa zamanda :)
O zaman bir dahaki adet tarihlerimiz birbirine çok yakın olucak.. tabi bu ay bayram misafirler derken bakalım günleri inşallah takip ederizAyy daha genceciksin Aramızda 10 yaş var, vay benim halime Bu arada bugün adet oldum Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:)
O zaman bir dahaki adet tarihlerimiz birbirine çok yakın olucak.. tabi bu ay bayram misafirler derken bakalım günleri inşallah takip ederiz
Güzel haberlerle burada buluşalım tekrar inşallahEvet aynı zamanlarmış bende farkettim önceki yazında p.c diye bi uygulamadan takip ediyorum 13-20 arası tarihleri kaçırmamak lazım. Seninde öyledir muhtemelen. Açıkçası önceki aylarda bu günlere uymadım oyüzden pek önemsemedim. Bundan sonrası heyecanlı görüşmek üzere..
Merhaba canım. Banada doktor 20 gün önce verdi diofol fakat benim iştahım aşırı açıldı çok yiyorum. Şuan 2-3 gündğr almıyorum her gün almıcam. Başka etkisini görmedim zaten bu vitamin değerler çabul yükseliyorMerhaba hanımlar hamilelik düşünmeden önce doktora gittiğimde bana folik asit almamı söyledi markası diofol.. Şuan korunmadan devam ediyoruz Adetime son 1 gün kaldı sizler hamile kalmadan önce folik asit dışında başka neler kullanmıştınız
Çok üzüldüm canım ama her evlilikte bazen böyle tartışmalar olur inşallah çözüm bulursunuz. Arefe günündeyiz bu mübarek günde dua edicem inşallah senin için..Selam canım benden yana güzel haberler olurmu bilmem ama bu ara çok sıkılıyorum çnkü agresif adamla ömür geçmiyo bazen çok umutsuz hissediyorum sonra yazık niye evlendim diyorum. Aferdersin boktan bi akşamdı ondan böyle oldum. Dua et benim içinde canım
İştah malesef bende de arttı ve yaklaşık 4 kutu kullandım.. Ama benim değerlerim düzeldi daha geçen hafta dahiliyeye gittim normalde hep ilaç verirdi bir kaç değerim düşük olurdu bu sefer çok iyi dedi doktor. Ben folik asit ten kaynaklı iyi olduğunu düşündümMerhaba canım. Banada doktor 20 gün önce verdi diofol fakat benim iştahım aşırı açıldı çok yiyorum. Şuan 2-3 gündğr almıyorum her gün almıcam. Başka etkisini görmedim zaten bu vitamin değerler çabul yükseliyor
Çok üzüldüm canım ama her evlilikte bazen böyle tartışmalar olur inşallah çözüm bulursunuz. Arefe günündeyiz bu mübarek günde dua edicem inşallah senin için..
Bazen insanın tahammül sınırı zorlanıyor o zaman karşındaki eşin dahi olsa nefes alışı bile insanı rahatsız ediyor özellikle bebek için bi umutla bekleyip umutsuz kalınca herkes her şey insanı çok rahatsız ediyor. Benim sana ufak bi tavsiyem günlük tut ben çok sinirli olduğum anlarda son 4 aydır günlük tutuyorum sinirim bi nebze geçiyo.. Bu mübarek bayram günü tüm dertlerin toz olup uçsun inşallah :)Sağolasın amin hayırlısı ne ise hakkımızda o olsun. Ben de ezanlarda içim sıkıldığında dua ediyorum. Özetle huyu böyle olmasaydı hwrşey çok farklı olabilirdi. Bakalım zaman ne göstericek. Senin içinde sevindim. Umarım kalbinden geçenler olur. Hayırlı geceler..