folik asit almaya ne zaman başlanmalı?

merhaba kızlar bende folikacidi yaklaşık 8 aydır kullanıyorum lakin bebiş yok:)) dahada kullanıcam
kilo aldırma gibi birşey yok zaten folicacid besinlerin sebzelerin içinde var ama yeterli alınamamasından dolayı takviye yapılıyor yani hiçbir zararı yok fındık fıstık ceviz bezelye patlıcan gibi bir çok sebzede zaten var folicacid yani bunu kullanmak kilo yada başka bir yan etki yapmaz
bol bebişli aylar kızlarrrr cümlemizeeee:)))))

teşekkürler sby. bugun tekrar kullanmaya başlıcam.. ama bi kaç kişi kilo yaptığını söylemişti keşke kilo yapsaymış be iyi olurdu..

merhaba kızlar bende folikacidi yaklaşık 8 aydır kullanıyorum lakin bebiş yok:)) dahada kullanıcam
kilo aldırma gibi birşey yok zaten folicacid besinlerin sebzelerin içinde var ama yeterli alınamamasından dolayı takviye yapılıyor yani hiçbir zararı yok fındık fıstık ceviz bezelye patlıcan gibi bir çok sebzede zaten var folicacid yani bunu kullanmak kilo yada başka bir yan etki yapmaz
bol bebişli aylar kızlarrrr cümlemizeeee:)))))

8 aydır kullanıyorsun dr mi kullan dedi..hem 8 aydır bebiş yok niye olmuyor..benim içinde geçerli bu neden bu kadar zor gebe kalıyoruz..

esra83 bir yararını görüyormusun içtiğinde kilo falan aldınmi bazıları kilo yaptığını söylüyor doğrumu acaba doğruysa benim açımdan çok iyi çünkü çok zayıfım sırf bunu için kullanabilirim yani..

yok cnm bende kilo falan yapmadı..ama bünyeden bünyeye değişiodur belki...

Hamilelikden onceki 3 ayda kullanmaya basladim.
Kullanacaginiz Folik Asidin 400 mg olmasi gerekiyor, bildigim kadariyla.
Icerisinde vitamin takviyesi olmamasina dikkat edin, hamilelik oncesi kilo alabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar.ben bebek düşünmeye başlayınca bir uzman doktora gittim.gerekli tahlillerden sonra doktor folik asite başlamamı söyledi.4 aydır kullanıyorum.doktorum hiç bir yan etkisi olmadığını söyledi.kilo falan yapmadı.sadece ilk aylarda biraz mide bulantısı yapmıştı.

8 aydır kullanıyorsun dr mi kullan dedi..hem 8 aydır bebiş yok niye olmuyor..benim içinde geçerli bu neden bu kadar zor gebe kalıyoruz..

walla ben kendim gidip almıştım bi iki ay içinde de doktoruma gitmiştim oda kullanıyorsun dimi demişti evet demiştyim fiks doktorlar veriyor zaten
neden hamiş kalamadığımı bi bilsem canım :))))) cevap vericem lakin bende bilmiyorum bi kaç ay daha olmazsa zaten araştırma geliştirmeler başlar herhalde hayırlısı be canım valla ne olcağını kimse bilmeiyor malesef bebiişlerimizde inşallah tez zamanda gelir :Saruboceq:

Ben de bebek düşünmeye başladığımızda dr gittiğimde verdi ama nerdeyse 2 yıl oldu bebiş yok
bende herşeyi saldım folik asiti bıraktım artık bıltım açıkcası ama bebeğin kemik gelişimi için yararlı kullanmak lazım yan etkisi yok.

arkadaşlar benim doktorum bana vermedi ama ben bugün kullanmaya başladım 1 senedir tedavi görüyorum nerdeyse neden önermediler acaba

X