U Umaykilinc Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Aralık 2021 229 81 22 Salı 18:39 Konu Sahibi Umaykilinc #1 Folidoce folik asit kullanan var mı iyi mi bazı folik asitlerde daha çok yararlı şeyler var diyorlar da bu marka da iyi mi kafam karıştı
Folidoce folik asit kullanan var mı iyi mi bazı folik asitlerde daha çok yararlı şeyler var diyorlar da bu marka da iyi mi kafam karıştı
B Biranneadayi2024 Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2024 135 64 27 Salı 18:40 Konu Sahibi Umaykilinc #2 Umaykilinc .!.: Folidoce folik asit kullanan var mı iyi mi bazı folik asitlerde daha çok yararlı şeyler var diyorlar da bu marka da iyi mi kafam karıştı Genişletmek için tıkla... Hic duymamıştım bana doktorum vifolic verdi icinde farkli vitaminler de var. Doktoruna sorabilirsin
Umaykilinc .!.: Folidoce folik asit kullanan var mı iyi mi bazı folik asitlerde daha çok yararlı şeyler var diyorlar da bu marka da iyi mi kafam karıştı Genişletmek için tıkla... Hic duymamıştım bana doktorum vifolic verdi icinde farkli vitaminler de var. Doktoruna sorabilirsin
U Umaykilinc Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Aralık 2021 229 81 22 Salı 18:41 Konu Sahibi Umaykilinc #3 Biranneadayi2024 .!.: Hic duymamıştım bana doktorum vifolic verdi icinde farkli vitaminler de var. Doktoruna sorabilirsin Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim
Biranneadayi2024 .!.: Hic duymamıştım bana doktorum vifolic verdi icinde farkli vitaminler de var. Doktoruna sorabilirsin Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim
C ciceklerisever Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Kasım 2024 54 22 30 Salı 19:52 Konu Sahibi Umaykilinc #4 Umaykilinc .!.: Folidoce folik asit kullanan var mı iyi mi bazı folik asitlerde daha çok yararlı şeyler var diyorlar da bu marka da iyi mi kafam karıştı Genişletmek için tıkla... Ben de doktor tavsiyesiyle kullaniyorum folidocei
Umaykilinc .!.: Folidoce folik asit kullanan var mı iyi mi bazı folik asitlerde daha çok yararlı şeyler var diyorlar da bu marka da iyi mi kafam karıştı Genişletmek için tıkla... Ben de doktor tavsiyesiyle kullaniyorum folidocei
Z zeynepthevideographer Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2023 1.108 2.324 28 Salı 19:53 Konu Sahibi Umaykilinc #5 Bana da doktor folidoce verdi. İlk üç ayda doğru dozda bir folik asit yeterli dedi. Sonra zaten vitamin bombardımanı başlıyor
Bana da doktor folidoce verdi. İlk üç ayda doğru dozda bir folik asit yeterli dedi. Sonra zaten vitamin bombardımanı başlıyor