- 2 Ağustos 2013
- 34.115
- 101.415
- Konu Sahibi Fatmazell74
Tamamdır inşallahfolik asiti metilfolat formda kullanmak gerek doğrudan folik asit olarak alınırsa bu otizm riski varmış. Aklınızda bulunsun kullanırken içeriğine bakın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır inşallahfolik asiti metilfolat formda kullanmak gerek doğrudan folik asit olarak alınırsa bu otizm riski varmış. Aklınızda bulunsun kullanırken içeriğine bakın :)
Peki sizin sorununuz neydi bende 4 senedir evliyim bende çok istiyorum bide siz kapsül olanı mı toz olanı mı kulandınızBen de hemen değil ama inofolic combiden 2 ay sonra falan kaldım . 1 senedir deniyordum
Kapsül olanı .Peki sizin sorununuz neydi bende 4 senedir evliyim bende çok istiyorum bide siz kapsül olanı mı toz olanı mı kulandınız
kaymaklisambali: Benim adetlerim düzenli kilom da iyi doktor banada dediki yumurtlama sorunun var dedi seminde sorunun boylemiydi biraz fazla soru sordum kusura bakma lütfen cnmKapsül olanı .
Ben ileri derecede polikistik over hastasıyım . Doktorlar hiç ümit vermiyordu hele tüp bebeksiz normal yolla hiç ümit yoktu . Ama oldu . Biraz kafa rahatligi lazım . Bir de kilo verdim yürüyüş yaptım onun da çok etkisi oldu .
Sizin sorununuz ne ?
Yok canım estağfurullah. Yumurta var ama hep küçük kaliyorlardi . Büyüyüp çatlayıp dollencek boyuta gelemiyorlardi .kaymaklisambali: Benim adetlerim düzenli kilom da iyi doktor banada dediki yumurtlama sorunun var dedi seminde sorunun boylemiydi biraz fazla soru sordum kusura bakma lütfen cnm
He işte bende de aynı sorun var cnm senin inofolic kombi kapsül hangi renkti mavi mi kahverengi kapsül olanımıydı acaba canımYok canım estağfurullah. Yumurta var ama hep küçük kaliyorlardi . Büyüyüp çatlayıp dollencek boyuta gelemiyorlardi .
Buydu canımHe işte bende de aynı sorun var cnm senin inofolic kombi kapsül hangi renkti mavi mi kahverengi kapsül olanımıydı acaba canım
Ilgın için çok teşekkür ederim cnm benim kaç kulandın peki cnm bi sitesi varmı yani yoksa cnm?Buydu canım
Rica ederim . 3 ay kullandım bıraktım biraktiktan 2 ay sonra falan hamile kaldım hamile kaldığımda da ilk 3 ay folidoce kullandım . Doktorum önerdi eczaneden aldım . Site falan bilmiyorumIlgın için çok teşekkür ederim cnm benim kaç kulandın peki cnm bi sitesi varmı yani yoksa cnm?
Doktor baNada tup bebek dedi yinede insan denemek istiyoRica ederim . 3 ay kullandım bıraktım biraktiktan 2 ay sonra falan hamile kaldım hamile kaldığımda da ilk 3 ay folidoce kullandım . Doktorum önerdi eczaneden aldım . Site falan bilmiyorum
Bende alıyım kullanıyom inşallah faydasını görürüm banada ve isteyen herkese dua edermisin güzel yürekli kardeşim bi de günde kactane kulandın ac karnına mi tok karnına mi kullanılıyordu cnmDoktor baNada tup bebek dedi yinede insan denemek istiyo
Ben de alıyım kulaniyim inşallah şifa olur bana ve benim gibi anne olmak isteyen herkese dua edermisin kardeşim bide günde kaç tane kulandın ac karnına mi tok karnına mi kulandın güzel arkadaşım?Kapsül olanı .
Ben ileri derecede polikistik over hastasıyım . Doktorlar hiç ümit vermiyordu hele tüp bebeksiz normal yolla hiç ümit yoktu . Ama oldu . Biraz kafa rahatligi lazım . Bir de kilo verdim yürüyüş yaptım onun da çok etkisi oldu .
Sizin sorununuz ne ?
İnşallah şifa olur her zaman dua ediyorum tabi ki ama doktor yazmadan kesinlikle kullanma . Doktora sor .Ben de alıyım kulaniyim inşallah şifa olur bana ve benim gibi anne olmak isteyen herkese dua edermisin kardeşim bide günde kaç tane kulandın ac karnına mi tok karnına mi kulandın güzel arkadaşım?
Bi kere sordum vitamin dedi yazmadı taksiye yani zararı olmaz bence cnmİnşallah şifa olur her zaman dua ediyorum tabi ki ama doktor yazmadan kesinlikle kullanma . Doktora sor .
Ben aç karna gunde bı tane kullanmıştım .
Bilemem ben olur veya olmaz . Sen bilirsin .Bi kere sordum vitamin dedi yazmadı taksiye yani zararı olmaz bence cnm
Eczaneci arkadaşım var oda zararı olmaz dedi bide aile hekimine sormuştum cnmBilemem ben olur veya olmaz . Sen bilirsin .
Kaymaklısambali ordamısın cnm benimEczaneci arkadaşım var oda zararı olmaz dedi bide aile hekimine sormuştum cnm
BurdayımKaymaklisambali ordamısın güzelim kusura bakma biraz kafanı yordum cnm benim