- 5 Aralık 2020
- 372
- 1.101
- Konu Sahibi Fatmazell74
Kızlar memnun kaldığınız kullandığınız folic asit nedir inofolic kombi iyi ama başka var mıdır bu da var aklında olsun dediğiniz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ilaç tam olarak ne icin di bilgilendirirmisiniz rica etsemHamile kalmadan önce inofolic kombi kullanıyordum . Hamile kaldığımda doktorum folik asit in değişmesi gerektiğini , inofolic kombinin hamile kalmadan önce kullanıldığını hamilelikte farklı bir folik asit kullanılması gerektiğini söyledi ve . Folidoce diye bir folik asit verdi . Yani siz hamilelik öncesi mi yoksa hamileyken mi kullancaksiniz buna göre değişir .
Bildiğim kadariyla bebeğin sinir sisteminin gelişmesi için kullanılan bı ilaç takviye de denebilir . Bu ilaç yerine bazı besinlerde de mevcut folik asitBu ilaç tam olarak ne icin di bilgilendirirmisiniz rica etsem
Yumurta gelişimini sağlıyormu yumurta geliştiriyor muydu peki bilginiz varmiBildiğim kadariyla bebeğin sinir sisteminin gelişmesi için kullanılan bı ilaç takviye de denebilir . Bu ilaç yerine bazı besinlerde de mevcut folik asit
Hamile kalmayı kolaylaştırıyor doktorum öyle söylemiştiYumurta gelişimini sağlıyormu yumurta geliştiriyor muydu peki bilginiz varmi
Hayır folik asit sadece bebek için olan bir şey. Hamile kalmayı falan kolaylaştırmaz. Bebeğin merkezi sinir sisteminin gelişmesi için çok önemli.Yumurta gelişimini sağlıyormu yumurta geliştiriyor muydu peki bilginiz varmi
Ben folic-1 kullanıyordum. Kendim araştırdım aldım. Günlük alınması gereken folat miktarı 400 mikrogram. Doktorların verdiği folbiol 5000 mikrogram. Yaklaşık 10 katı fazlası. Hamilelik öncesi 3 ay içtim. Bebek yok henüz bıraktım. Fazlası otizme sebep oluyor diye. Hamile kaldığımda da inşallah kan tahlili yaptırıp düşük ise kullancam. Siz de mutlaka tahlil isteyin doktorunuzdan düşük değilse kullanmayın derim ben.Kızlar memnun kaldığınız kullandığınız folic asit nedir inofolic kombi iyi ama başka var mıdır bu da var aklında olsun dediğiniz..
Teşekkür ederim bilgilerini benimle paylastigin için cnmHamile kalmayı kolaylaştırıyor doktorum öyle söylemişti
Benim arkadaşımda inofolic combiylehamile kaldı onunda yumurtaları küçük tü doktor da inofolic combiyi önermiştiTeşekkür ederim bilgilerini benimle paylastigin için cnm
İmom omega kullanıyorum teşekkürler bilgi içinBen folic-1 kullanıyordum. Kendim araştırdım aldım. Günlük alınması gereken folat miktarı 400 mikrogram. Doktorların verdiği folbiol 5000 mikrogram. Yaklaşık 10 katı fazlası. Hamilelik öncesi 3 ay içtim. Bebek yok henüz bıraktım. Fazlası otizme sebep oluyor diye. Hamile kaldığımda da inşallah kan tahlili yaptırıp düşük ise kullancam. Siz de mutlaka tahlil isteyin doktorunuzdan düşük değilse kullanmayın derim ben.
Rica ederim canımTeşekkür ederim bilgilerini benimle paylastigin için cnm
Ben de hemen değil ama inofolic combiden 2 ay sonra falan kaldım . 1 senedir deniyordumBenim arkadaşımda inofolic combiylehamile kaldı onunda yumurtaları küçük tü doktor da inofolic combiyi önermişti
Ben folic-1 kullanıyordum. Kendim araştırdım aldım. Günlük alınması gereken folat miktarı 400 mikrogram. Doktorların verdiği folbiol 5000 mikrogram. Yaklaşık 10 katı fazlası. Hamilelik öncesi 3 ay içtim. Bebek yok henüz bıraktım. Fazlası otizme sebep oluyor diye. Hamile kaldığımda da inşallah kan tahlili yaptırıp düşük ise kullancam. Siz de mutlaka tahlil isteyin doktorunuzdan düşük değilse kullanmayın derim ben.