folic asit kullananlar yardim

erkfat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
564
80
123
Isparta
arkadaslar bu konuyu yanlislikla aminoasit diye acmistim duzeltiyorum folic asit kullananlar fikir verirmisiniz tam isim veremesenizde bi ipucu verin yani kisaltma falan yan etkileri tavsiye ettiginiz vs vs tesekkurler

allah iyiliğini versin aminoasitmiş ben de ne ki o demiştim kendi kendime..

ben folbiol kullanıyorum cnm 1,5 lira yan etkisi yok bende olmadı yani hatta tırnaklarım çıtır çıtır kırılırdı sanki kırılmıyor hiç folikasitkullandığımdan beri

en çok kilo alırsam diyordum almadım çok şükür.

arkadaşlar bu folic asiti illa doktor mu tavsiye etmeli yoksa eczaneden alıp kullanabilir miyiz. hamilelik düşünüyorum fikre ihtiyacım var

arkadaşlar bu folic asiti illa doktor mu tavsiye etmeli yoksa eczaneden alıp kullanabilir miyiz. hamilelik düşünüyorum fikre ihtiyacım var

zaten ilk dor a gidildiğinde. bunu tavsiye ediyor kullan diye..
ama kendin de alabilirsin, diye biliyorum ..

merhaba arkadaşım folik asit konusunda için rahat olsun ben gebeyim kullanıyorumda eltim için bizzat kendim sordum gebelik düşünüyor gebelik öncesi ilk üç ay kullanması iyi olur dedi..

dok gebelik düşünüyorum deyince folibol yazdı sürekli kulanamıyorum arada unutuyorum bende sizde kulanabilirsiniz

bende folıc plus kullanıyorum doktorum bana onu önerdi hem folıc hem calsıyum hemde d vitamini içeriyor ben cok memnunum eczaneden kendin de alabilirsin

kizlar bende bu folbiol cok istah aciyo sizde oluyomuyaw kilo aliyorum bunun yüzündengece yatarken aliyorum gün icinde yine acikiyorum

bende kilo aldırdığını duyduğum için folik plus aldım ..iştah açıyor gerçekten...sabahları 3 tane birden içiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…