Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar ben bi duzenli folic asit kullanamadim. Simdi baslayacam tekrar folikplus aldim icinde vitaminler de varmis. Siz hangisini kullaniyorsunuz
Bende Folmet kullanıyorum b12 eksik olduğu icin hep icinde folik asit var hem b12 ekstra olarak b12 vurduruyorum yeterli olması içinKizlar ben bi duzenli folic asit kullanamadim. Simdi baslayacam tekrar folikplus aldim icinde vitaminler de varmis. Siz hangisini kullaniyorsunuz
Attigim foto yuklenmiyor , yada ben goremiyorum anlayamadim.Folio forte benim ki.Ben banyoya lavabonun onune koydum.Hergum sbh yuzunu yikayip iciyorum.Anca boyle olunca unutmadan duzenli kullandim.Yoksa unutuluyo.Kizlar ben bi duzenli folic asit kullanamadim. Simdi baslayacam tekrar folikplus aldim icinde vitaminler de varmis. Siz hangisini kullaniyorsunuz
Cok mantikli. Duzenli kullaninca hamile kalanlar cokmuşAttigim foto yuklenmiyor , yada ben goremiyorum anlayamadim.Folio forte benim ki.Ben banyoya lavabonun onune koydum.Hergum sbh yuzunu yikayip iciyorum.Anca boyle olunca unutmadan duzenli kullandim.Yoksa unutuluyo.
Folidays kullanıyorum ben canım b ve d vitamini falan da var işindeKizlar ben bi duzenli folic asit kullanamadim. Simdi baslayacam tekrar folikplus aldim icinde vitaminler de varmis. Siz hangisini kullaniyorsunuz
Eki Görüntüle 2738714Cok mantikli. Duzenli kullaninca hamile kalanlar cokmuş
Nasil yani? Ben anlayamadim. Ben Folio forte kullaniyorum. Folik asit nedir? Folat formu olani nedir? Gerci , bana bunu dr verdide .Folik asit değil folat formunda kullanmalısınız
ben redifol kullanıyorum
Folidays aldım ben doktorum da bana folidays önermiştiiiKizlar ben bi duzenli folic asit kullanamadim. Simdi baslayacam tekrar folikplus aldim icinde vitaminler de varmis. Siz hangisini kullaniyorsunuz
Folik asit vücutta folat formuna cevirilmesi gerekir emilmesi için. Folatin sentetik formudur. Sebzelerden doğrudan folat alırsınız ama takviye olarak folik asit kullanırsanız bu tam olarak fayda sağlamaz. Bahsettiğiniz takviyeye baktım folat değil folik asit. Doktorunuza da bu ayrımı sorabilirsiniz.Eki Görüntüle 2738714
Nasil yani? Ben anlayamadim. Ben Folio forte kullaniyorum. Folik asit nedir? Folat formu olani nedir? Gerci , bana bunu dr verdide .
Cok tesekkur ederim bilgi icin.Folik asit vücutta folat formuna cevirilmesi gerekir emilmesi için. Folatin sentetik formudur. Sebzelerden doğrudan folat alırsınız ama takviye olarak folik asit kullanırsanız bu tam olarak fayda sağlamaz. Bahsettiğiniz takviyeye baktım folat değil folik asit. Doktorunuza da bu ayrımı sorabilirsiniz.