• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Folic asit hangisini kullaniyorsunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kocdayi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2020
267
139
18
Kizlar ben bi duzenli folic asit kullanamadim. Simdi baslayacam tekrar folikplus aldim icinde vitaminler de varmis. Siz hangisini kullaniyorsunuz

Kizlar ben bi duzenli folic asit kullanamadim. Simdi baslayacam tekrar folikplus aldim icinde vitaminler de varmis. Siz hangisini kullaniyorsunuz
Bende Folmet kullanıyorum b12 eksik olduğu icin hep icinde folik asit var hem b12 ekstra olarak b12 vurduruyorum yeterli olması için

Attigim foto yuklenmiyor , yada ben goremiyorum anlayamadim.Folio forte benim ki.Ben banyoya lavabonun onune koydum.Hergum sbh yuzunu yikayip iciyorum.Anca boyle olunca unutmadan duzenli kullandim.Yoksa unutuluyo.

Attigim foto yuklenmiyor , yada ben goremiyorum anlayamadim.Folio forte benim ki.Ben banyoya lavabonun onune koydum.Hergum sbh yuzunu yikayip iciyorum.Anca boyle olunca unutmadan duzenli kullandim.Yoksa unutuluyo.
Cok mantikli. Duzenli kullaninca hamile kalanlar cokmuş

Folidays kullanıyorum ben canım b ve d vitamini falan da var işinde

Eki Görüntüle 2738714

Nasil yani? Ben anlayamadim. Ben Folio forte kullaniyorum. Folik asit nedir? Folat formu olani nedir? Gerci , bana bunu dr verdide .
Folik asit vücutta folat formuna cevirilmesi gerekir emilmesi için. Folatin sentetik formudur. Sebzelerden doğrudan folat alırsınız ama takviye olarak folik asit kullanırsanız bu tam olarak fayda sağlamaz. Bahsettiğiniz takviyeye baktım folat değil folik asit. Doktorunuza da bu ayrımı sorabilirsiniz.

Folik asit vücutta folat formuna cevirilmesi gerekir emilmesi için. Folatin sentetik formudur. Sebzelerden doğrudan folat alırsınız ama takviye olarak folik asit kullanırsanız bu tam olarak fayda sağlamaz. Bahsettiğiniz takviyeye baktım folat değil folik asit. Doktorunuza da bu ayrımı sorabilirsiniz.
Cok tesekkur ederim bilgi icin.

Folbiol kullanıyorum ama max regenezis olanı arkdaşım kullandı ondan çok memnun kaldgını söylemişti

Doktorum folbiolun içeriğinin çok sağlıklı olmadığını, uzun süredir hiçbir hastaya yazmadığını söylemişti. Folidays verdi, onu kullanıyorum

Back
X