Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba bugun doktora gittim planlı bir gebelik için herhangi bir sıkıntım olmadı söyledi doktor ama folbiol kullanmamı söyledi kullanna var mı acaba kullanıp hamile kalan
Arkadaşlar merhaba bugun doktora gittim planlı bir gebelik için herhangi bir sıkıntım olmadı söyledi doktor ama folbiol kullanmamı söyledi kullanna var mı acaba kullanıp hamile kalan
Ama bildiğim kadarıyla folbiol 5mg canım folik asitin 400mcg olan şekilde kullanılmasını önerirler.İsterseniz bir sorun.Evet gebelik öncesi hatta 3ay öncesinden folik asite başlanmalı
bende kürtaj sonrası 2 ay sonunda doktoruma gittim planlı gebelik için banada folibol ve corasprin verdi hergün birtane ikisindende içiyorum.. doktorumun bana dediği corasprin bebek oluşursa tutunmasını sağlıyor..