• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Folbiol folik asit kullanıyorum adetim gecikti

yenigelintoys

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
113
16
13
25
Kızlar yaklaşık 1 - 1.5 aydır folbiol folik asiti kullanıyorum adetim gecikti göğüslerimde dolgunluk ve ağrı var sık idrara cikiyorum aşırı uyku halim ve affedersiniz bı de kabızlık durumu var normalde adet gunune doğru isal durrumu yaşarım ama henüz adet belirtisi durumlarından yaşamadım hiç . İlactan mı gecikti yoksa gebelik var mıdır? 10 gün bekleyip öyle test yapicam hüsrana uğramamak için 🤲🏻 kullandığım folik asit adeti geciktirir mi ?

Folbiol çok beğenilen bı marka değil farklı folik asit deneseniz daha iyi olur daha kalitelileri de var özellikle gebelik için, folik asitin böyle yan etkileri olduğunu bilmiyorum hiç folik asitten böyle etkiler hissetmedim

Folbiol çok beğenilen bı marka değil farklı folik asit deneseniz daha iyi olur daha kalitelileri de var özellikle gebelik için
İmom kullanıyordum faydasını görmedim bunu kullanıp hamile kalan tanıdığım var bende kullandım ama adetim gecikti normal mi anlamadım daha önceden de 2 gün adet olmuştum normalde 5 gün olurum doktora gittim normal demisti bu ayda gecikme oldu ama olmadım henüz hangi markalar iyi bilmiyorum ki bı de

Eczaneye bı sor bir sürü marka var hem bütçene uygun hem daha kaliteli birşey bulursun folbiol pek işlevli değil, hayırlısı olur inşallah senin için bu gecikme 😊

İmom kullanıyordum faydasını görmedim bunu kullanıp hamile kalan tanıdığım var bende kullandım ama adetim gecikti normal mi anlamadım daha önceden de 2 gün adet olmuştum normalde 5 gün olurum doktora gittim normal demisti bu ayda gecikme oldu ama olmadım henüz hangi markalar iyi bilmiyorum ki bı de
Folik asitin hamile kaldırma gibi bir özelliği yok. Arkadaşların da dediği gibi önerilen bir marka değil. Günlük almanız gereken dozun çok üstünde bir dozda. Farklı markalar kullansanız daha iyi olur. Hamilelik mi ancak test yaparsanız bilebiliriz

Eczaneye bı sor bir sürü marka var hem bütçene uygun hem daha kaliteli birşey bulursun folbiol pek işlevli değil, hayırlısı olur inşallah senin için bu gecikme 😊
İnşallah sabah bulantılarım da var göğüslerim çok fena agrio daha önceden sırt ağrısı yaşamıştım adet olucam diye hiç olmadım 2 gün oldu gecikeli 10 güne kdr beklicem erkenden yapinca negatif görmek istemiyorum 🤲🏻🤲🏻

Folik asitin hamile kaldırma gibi bir özelliği yok. Arkadaşların da dediği gibi önerilen bir marka değil. Günlük almanız gereken dozun çok üstünde bir dozda. Farklı markalar kullansanız daha iyi olur. Hamilelik mi ancak test yaparsanız bilebiliriz
O zaman ben imom kullanmaya devam edeyim nolur nolmaz

Back