Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana aile hekimi bunu yazmıştı bir hafta falan kullandım hastaneye gittiğimde sordum doktora çok ağır o dedi başka yazdı kullanmamı istemedi. Bende bıraktımSlm folbiol 5 mg kullanan var mı gebelik için değil bu arada folat düşük çıktı 2,5 ama bu ilaç bende iştahsızlık bulantı halsizlik yaptı bu ilacı kullananlar varmı
Ne verdi pekiBana aile hekimi bunu yazmıştı bir hafta falan kullandım hastaneye gittiğimde sordum doktora çok ağır o dedi başka yazdı kullanmamı istemedi. Bende bıraktım
Hangi ilacı verdi yazabilir misiniz ?Ne verdi peki
Gebyfoll kullanıyorum 2 günde 1. Onu tavsiye etmişti hormonlarıma bakan doktorHangi ilacı verdi yazabilir misiniz ?
Sizde gebelik var mı pekiGebyfoll kullanıyorum 2 günde 1. Onu tavsiye etmişti hormonlarıma bakan doktor
Hayır henüz yok ama folik asit hamile kalmak için değil hamile kalındığında bebeğin sağlıklı gelişmesi için kullanılıyor. yani her an hamile kalabilirim diye kullanıyorumSizde gebelik var mı peki
Benim sadece folat düşükSizde gebelik var mı peki
Bu kullandığınız ilaç nasıl bulantı yaptımıHayır henüz yok ama folik asit hamile kalmak için değil hamile kalındığında bebeğin sağlıklı gelişmesi için kullanılıyor. yani her an hamile kalabilirim diye kullanıyorum
Hayır bende hiç sorun yaratmadı. Doktora tekrar sorun belki değiştirir.Benim sadece folat düşük
Bu kullandığınız ilaç nasıl bulantı yaptımı
Ben de bıraktım solgarın aldım Şuan çok iyim hiç bulantı yapmadı3 hafta kullandım sonra yüksek dozajlı olduğu için çocukta otizm tehlikesi olduğunu öğrenince hemen bıraktım