- 4 Eylül 2014
- 1.324
- 5.182
- Konu Sahibi At Kili Firca
iyi geceler hanımlar..
Konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum bölüm kurallarını okudum ama sanıyorum şuan illegal bir şey yapmıyorum.
Bana bir mail gelmiş fok katliamıyla ilgili.. açıklamayı okuyunca dehşete kapıldım ve çok üzüldüm. Eğer 40.000 imza toplanmazsa 200.000 bebek fok un katledileceginden bahsediyordu.
İmza attım arkadaşlarla da paylaşmak istedim fakat facebook hesabım bile yok o yüzden aklıma kk geldi.
Yeni üye değilim zaten fake hiç değilim. Umarım kampanya için link vermek yasak değildir.
Neden bdv ye açtın derseniz bu konu bana gerçekten dert oldu.. ayrıca diğer bölümler hakkında fazla bilgim yok açıkçası.
Henüz 24.513 imza var.
İmzalarınızı bekliyorum..
www.change.org/p/hatem-yavuz-hatem-yavuz-200-000-foku-annesinden-kopar%C4%B1p-katledecek-fokyou?utm_source=action_alert&utm_medium=email&utm_campaign=190141&alert_id=UybzGKygcp_PqqLl1RqomaeIsMsiskd8%2Bmupk2xBICi%2BH1LQxVcIA4%3D
telefondan giriyorum ve bir saattir uğraşıyorum bu konu için. Umarım link açılır becerebildim mi bilmiyorum ve umarım tepki görmem :)
Tekrar iyi geceler hanımlar ..
Konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum bölüm kurallarını okudum ama sanıyorum şuan illegal bir şey yapmıyorum.
Bana bir mail gelmiş fok katliamıyla ilgili.. açıklamayı okuyunca dehşete kapıldım ve çok üzüldüm. Eğer 40.000 imza toplanmazsa 200.000 bebek fok un katledileceginden bahsediyordu.
İmza attım arkadaşlarla da paylaşmak istedim fakat facebook hesabım bile yok o yüzden aklıma kk geldi.
Yeni üye değilim zaten fake hiç değilim. Umarım kampanya için link vermek yasak değildir.
Neden bdv ye açtın derseniz bu konu bana gerçekten dert oldu.. ayrıca diğer bölümler hakkında fazla bilgim yok açıkçası.
Henüz 24.513 imza var.
İmzalarınızı bekliyorum..
www.change.org/p/hatem-yavuz-hatem-yavuz-200-000-foku-annesinden-kopar%C4%B1p-katledecek-fokyou?utm_source=action_alert&utm_medium=email&utm_campaign=190141&alert_id=UybzGKygcp_PqqLl1RqomaeIsMsiskd8%2Bmupk2xBICi%2BH1LQxVcIA4%3D
Hatem Yavuz 200.000 foku annesinden koparıp katledecek!Fok You kampanyası, bilmeyenler için basit bir kelime oyunu gibi görünse de arkasında koca bir dram olan bir marka. Hatem Yavuz isimli deri üreticisinin, ‘iş’ olarak yaptığı şey tam bir vahşet! Her yıl, anne memesinden koparılan 200.000 yavru fok, kürklerinin kalitesi bozulmasın diye canlı canlı dövülerek öldürülüyor, çengellerle avlanıyor. Hiçbir şeyden habersiz bu yavruların derileri canlı canlı yüzülüyor. Bunun yasal olması insanlık dışı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Bu katliamı ekonomik gerekçesi ne olursa olsun kınıyoruz! Sessizce kınamak yerine, hep beraber sesimizi yükseltmek için bu kampanyayı başlattık! 40.000 kişi bir araya gelebileceğimizi gösterebiliriz! Bu, belki de Türkiye’de kürk ve hayvana işkence ile mücadelede çıkmış en büyük ortak sesin başlangıcı olacak!Bu imzalar, gün be gün zaten Hatem Yavuz’a iletilecek fakat amacımız 40.000 imzaya ulaşıldığında, bir imza teslimi yapmak. Böylece, o gün geldiğinde hep beraber bir kez daha hayvanların sesi olabileceğiz.
telefondan giriyorum ve bir saattir uğraşıyorum bu konu için. Umarım link açılır becerebildim mi bilmiyorum ve umarım tepki görmem :)
Tekrar iyi geceler hanımlar ..