Herkese merhaba, günlerdir forumu takip ediyorum ve kafayı yemeden fikir almak istedim. 30 günlük döngüde günü şaşmadan regl olurum.5 aylık evliyim. FMF nedeniyle ilaç kullanıyorum ve gerginlik sebebim bu. Vajinismusta yol kat etmiş tamamen de aşamamış biriyim. Yani başlangıcı ağrılı, ama nefes ile ağrısız hale geliyor. Benden dolayı eşim de sıkıntı yaşıyor. Şubat 13-16 regl, 18-19 ve 23ü eşimle korunmasız denedik. Boşalamadı o yüzden ilaç kullanmadım. 23ünde yumurtlamış olabilirim de çok yoğun akıntı oldu. Açıkçası vajinismus nedeniyle kendimi uzak hissettiğimden yumurtlama tarihi falan da bilmiyordum buraya bakana kadar. Ayın 26sından beri çok yoğun göğüs ağrısı, 1 martta kasıkta şiddetli batma yaşadım. 4 martta yemek yaparken aniden çok fena midem bulandı. Vücudum ödem biriktirdi ve hiç sivilce çıkmamasına rağmen 3 tane sivilce çıktı.1inden sonra şüphe başladı… Regl öncesi hiç ağrım belirtim olmaz normalde günü gelince sabah ağrır ve akşamına olurum. Bat 15 mart ama erken olmasına rağmen korkudan test yaptım. Bir ihtimal olduysa ve ilaç zarar verirse diye endişeliyim. Planlı bir gebelikte ilacı bırakacaktım normalde ama emin olmadan bırakamıyorum da çünkü ataklarım çok şiddetli. Belirtiler tesadüf olabilir mi? Biraz karmaşık biliyorum ama FMFli olup da benzer durum yaşayan var mı? İstiyor muyum istemiyor muyum onu bile bilmiyorum. Kariyerim için hemen düşünmüyordum normalde ama şimdi varsa ve zarar görürse diye çok korkuyorum. Lütfen yardımcı olun, ilacımı bırakmalı mıyım?