• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FM GRUP parfümleri

talay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
928
12
118
41
Diğer
arkadaşlar dün kardeşim çalıştığı sağlık ocağında doktor beyin Fm grup türkiye diye sanırım Avon tarzı birşey üye olduğunu ve her türlü parfümleri sattığını söyledi acaba bu Fm gruptan haberi olan varmı.Güvenilirmi haberi olan varsa beni aydınlatabir mi.Parfümler sağlık bakanlığından onaylıymış ve kalıcıymış.

evet canım.. bende üyeyim ve çevremdekilerde kullanıyor.. polonyadan geliyor parfumler.. ve bıcok avrupa ulkesınde de kullanılıyor.. istersen uye olabılırsın.. yardımcı olurum..

fm%20header%20banner.jpg

nurpare sen memnun musun fm parfumlerınden..

Canim ben ciceksi olan kokularindan kullanmistim cok hostu cicek bahcesi gibi simdi feromenli istedim daha gelmedi türkiyede nasildir bilmem ama sitesine bakip kokularini incelemeni tavsiye ederim istedigin kokuyu bulabilirsin.Bana sorarsan ben tavsiye ederim.

kullandım... feromonlu parfumlerın cogunu kullandım... satısta yaptım

yani boyle koklamadan parfum almak da garip bse ben euphoria kullanıorum o tarz kokulardan hoslanıorum ona benzer ne war ornek werebilir misinz bi de fiyatları nasıl

kullandım... feromonlu parfumlerın cogunu kullandım... satısta yaptım

satıstan ii para kazanabildiniz mi peki baslangıcta para odemek gerekiomus falan cıkarıo mu onları avon gibi olmasın bu da

Son düzenleme:
Cıkarma falan yok.. ıster al ıster alma.. Bastan tester cantaları var uye olurken onlara para verıosun.. Farklı sayıda testerlar var cantalarda.. ıstedıgını secıosun.. 25tl olan var ıcınde 20 tester var.. 150 cıvarı tester olanda 66tl.. Ben 66 tl olanı aldım.. Calısanları cok ıyı guvenılır ınsanlar ayrıca.. Her konuda yardımcı oluyorlar..koklamadan almıosun.. Testerdan bakıosun kokulara

Cok satıs yaparsanız ıyı para kazanırsınız.. Puanlarınızda bırıkıyor.. Hedıye urunlerde alabılıyorsunuz.. Vs..

Mesela kampanya oluyor.. 5 parfum satarsanız altıncısı hedıye oluyor..gıbı degısık kampanyaları oluyor donem donem

25 tl olan tester cantasını alaraak uye olabılırsın .. Karar verırsen msj at yardımcı olurum

e peki ben şimdi parfum almak istesem kimden alcam izmirden kimse war mı burda ya da sizin tanıdıgınız

blmem ki =) hangi kokuları guzel hafif olmasın ama baharatlı ya da oryantal olarak ne tawsiye edersin

Back