İlköğretim Yorum ve Soruları Floryadaki uğur koleji ile ilgili

lunapiena

oğlunun yumuşak annesi
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
1.785
63
363
İstanbul
Arkadaşlar bu okul ile ilgili olumlu ya da olumsuz görüş ve bilgileriniz varsa eğer benimle paylaşabilir misiniz ?...İsterseniz özelime de yazabilirsiniz...

Merhaba , özelden vb. cevap geldi mi size acaba. Ben de Uğur u bir de Final i merak ediyorum , ancak nette bilgi bulamadım hiç. Gerçi oğlum önümüzde ki yıl anasınıfına şimdiki okulunda gidecek ama zaman çabuk geçiyor.

Son düzenleme:

Maalesef henüz herhangi bir cevap alamadım,alırsam sizinle mutlaka paylaşırım...

uğur koleji ticari yaklaşıyor ve öğretmen kadrosu çok sık değişiyor..

Özel okulların hepsi zaten ticari amaçla kuruluyor diye düşünüyorum.

Oğlumu yaptığımız uzun araştırmalar sonucunda bu koleje yazdırdık.
Diğer öğretmenleri bilmem ama bizim öğretmenimiz 10 yılı aşkındır bu okulda görev yapıyor.
Şu ana kadar ne okulla ne de öğretmenimizle ilgili herhangi bir sorun yaşamış değiliz..
Oğlumun daha öncesinde yaşadığı sıkıntılara bağlı olarak bir takım eksiklikleri vardı.
Çok şükür bu eksikliklerinin de kapandığını net bir şekilde görebiliyoruz.

ticari amaçla kurulması başka; öğrenciye ticari yaklaşılması başka diye düşünüyorum; memnunsanız bir problem yok demektir;adınıza sevindim...

Hanimlar ben ilkokul ögrencilerine etud ogretmenligi yapiyorum her dersten birebir.. Ogrencinizde eksikler varsa iletisime gecebiliriz 7 yillik tecrubem ve cok fazla referansim
Var.. 0xxxxxx tlf numaram istanbulda merterde oturuyorum.. İhtiyaci olanlarada onerirseniz sevinirim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…