Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlköğretim Yorum ve SorularıFloryadaki uğur koleji ile ilgili
Arkadaşlar bu okul ile ilgili olumlu ya da olumsuz görüş ve bilgileriniz varsa eğer benimle paylaşabilir misiniz ?...İsterseniz özelime de yazabilirsiniz...
Merhaba , özelden vb. cevap geldi mi size acaba. Ben de Uğur u bir de Final i merak ediyorum , ancak nette bilgi bulamadım hiç. Gerçi oğlum önümüzde ki yıl anasınıfına şimdiki okulunda gidecek ama zaman çabuk geçiyor.
Merhaba , özelden vb. cevap geldi mi size acaba. Ben de Uğur u bir de Final i merak ediyorum , ancak nette bilgi bulamadım hiç. Gerçi oğlum önümüzde ki yıl anasınıfına şimdiki okulunda gidecek ama zaman çabuk geçiyor.
Özel okulların hepsi zaten ticari amaçla kuruluyor diye düşünüyorum.
Oğlumu yaptığımız uzun araştırmalar sonucunda bu koleje yazdırdık.
Diğer öğretmenleri bilmem ama bizim öğretmenimiz 10 yılı aşkındır bu okulda görev yapıyor.
Şu ana kadar ne okulla ne de öğretmenimizle ilgili herhangi bir sorun yaşamış değiliz..
Oğlumun daha öncesinde yaşadığı sıkıntılara bağlı olarak bir takım eksiklikleri vardı.
Çok şükür bu eksikliklerinin de kapandığını net bir şekilde görebiliyoruz.