flörtün evine gitmek sizce çok mu tehlikeli

danteninyuregi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2025
54
6
3
öncelikle flört denir mi bilmiyorum. Şubat'ta biriyle tanıştım. ben 20 o 22 yaşında. daha önce istemediğim birşey yapmadı. son buluşmamızda yakınlaşmıştık. daha öncesinde de evine aldığı kişiler olmuş. amacım ciddi ilişki değil sadece birşeyler yaşamak ve vakit geçirmek. kendisi de muhtemelen takılmak isteyen birisi aramızda bir duygu sevgi yok bana göre. 3. kez görüşücez ve sık sık ya da her gün yazışan biri değiliz zaten sadece görüşeceğimiz zaman konuşuyoruz genelde. memur kendisi. son buluşma sicilinin temiz olduğunu güvenilecek birisi olduğunu söyledi ben endişelerimden bahsetmiştim kendisine bunun üzerine kendini açıkladı. yarın evine davet etti yemek yemeye ama tabii bahane bu, bunu bilerek gitmeyi düşündüm bende. istersem belki birşeyler yaşamayı düşündüm ama biraz da güven duyamıyorum. doğru mu yaparım sizce gitmekle en fazla ne olabilir?

Yani eve gidince olayın yemekle kalmayacağının farkındaysanız sorun değil. Ama insan şu dönemde gerçekten kimseye kolay kolay güvenemiyor. En fazla neler olabilir diye sorarsanız çok şey olabilir. Ben pimpirikli insanımdır. Daha 2 ay tanıştığım, ilerisi dahi olmayacak birine güvenemem. Fotoğrafımı, videomu çekebilir, tehdit edebilir, psikopatın biri çıkarsa beni takıntı haline getirip bana sarabilir, bana zarar verebilir, istemedigim seyleri yapmak icin zorlayabilir vs. Müge Anlı'da duyduğumuz, haberlerde izlediğimiz tüm şeyler başıma gelebilri sonuçta. O yüzden güvenmeden gitmezdim.

Son düzenleme:
öncelikle flört denir mi bilmiyorum. Şubat'ta biriyle tanıştım. ben 20 o 22 yaşında. daha önce istemediğim birşey yapmadı. son buluşmamızda yakınlaşmıştık. daha öncesinde de evine aldığı kişiler olmuş. amacım ciddi ilişki değil sadece birşeyler yaşamak ve vakit geçirmek. kendisi de muhtemelen takılmak isteyen birisi aramızda bir duygu sevgi yok bana göre. 3. kez görüşücez ve sık sık ya da her gün yazışan biri değiliz zaten sadece görüşeceğimiz zaman konuşuyoruz genelde. memur kendisi. son buluşma sicilinin temiz olduğunu güvenilecek birisi olduğunu söyledi ben endişelerimden bahsetmiştim kendisine bunun üzerine kendini açıkladı. yarın evine davet etti yemek yemeye ama tabii bahane bu, bunu bilerek gitmeyi düşündüm bende. istersem belki birşeyler yaşamayı düşündüm ama biraz da güven duyamıyorum. doğru mu yaparım sizce gitmekle en fazla ne olabilir?
3.buluşmaya kadar bu çoktan hissedilirdi bence.

İlk buluşma olsun ,isterse birkaç ay geçsin hiçbir sevgilimin evine gitmedim. Açık alanda dışarda görüşün, evine gitmeyin. En korktuğum şeylerden biri tecavüz. Çocukken bir şerefsiz tarafından cinsel istismara uğradım. Siz de gitmeyin bence
Çok geçmiş olsun. Lakin konu sahibi zaten takılmak istediğini ve yemeğin bahane olduğunu ve isterse bir şeyler yaşayacağını söylemiş. Tabi ben yine de korkardım.

Evine gitmen demek ilişkiyi kabul etmen demek. Orda istemiyorum desende seni dinlemez, naz yapıyosun diye düşünür. O yüzden gitme.

Yani eve gidince olayın yemekle kalmayacağının farkındaysanız sorun değil. Ama insan şu dönemde gerçekten kimseye kolay kolay güvenemiyor. En fazla neler olabilir diye sorarsanız çok şey olabilir. Ben pimpirikli insanımdır. Daha 2 ay tanıştığım, ilerisi dahi olmayacak birine güvenemem. Fotoğrafımı, videomu çekebilir, tehdit edebilir, psikopatın biri çıkarsa beni takıntı haline getirip bana sarabilir, bana zarar verebilir, istemedigim seyleri yapmak icin zorlayabilir vs. Müge Anlı'da duyduğumuz, haberlerde izlediğimiz tüm şeyler başıma gelebilri sonuçta. O yüzden güvenip gitmezdim.
takıntılı biriyim açıkçası görüntülerin çekilmesi vs benimde aklıma geldi ama hiçbir zaman istemediğim birşeyi yapmadı bir de memur olduğu için kafam karıştı açıkçası ben mi çok takıntı yapıyorum diye

Amacın sevişmek değilse ve sevişmekten korkuyorsan gitme

Çok geçmiş olsun. Lakin konu sahibi zaten takılmak istediğini ve yemeğin bahane olduğunu ve isterse bir şeyler yaşayacağını söylemiş. Tabi ben yine de korkardım.
Teşekkür ederim. Konu sahibi güven duymadığını ve daha 3 kere görüştüklerini yazdığı için bunu belirttim aslında ama ciddi ilişki istemiyor sadece takılmak istiyorsanız, istersem cinsellik yaşanabilir diyorsanız siz bilirsiniz anın tadını çıkarın

takıntılı biriyim açıkçası görüntülerin çekilmesi vs benimde aklıma geldi ama hiçbir zaman istemediğim birşeyi yapmadı bir de memur olduğu için kafam karıştı açıkçası ben mi çok takıntı yapıyorum diye
Memur olması bir şey ifade etmez ki. En güvenilir dediğimiz meslek grubundan ne haltlar yiyen adamlar var.. Ee ilk baslarda tabi ki huyunuza gidecek, güven kazanmaya çalışacak. Kafa karışıklığı varsa olmaz zaten. Tamamen güvenmeden girme hiç bu toplara.

Zamanında yaptım bu tarz şeyler.
Olabilir gibi de görüyorum ama son 10 15 senede ülke öyle bir yere geldi ki şimdi olsa yapmazdım muhtemelen.
Eskiden bu kadar manyak/katil falan yoktu bana kalırsa ya da şanslıydık bilemedim.
evet gözümün önüne okuduğum haberler geliyor. bu konu yüzünden geçen görüşme kendisiyle açık şekilde konuştum. işte ben memurum dedi sicilim temiz ipsiz sapsız bir insan değilim vs diye açıkladı kendini

Bu devirde gidilmez...

evet gözümün önüne okuduğum haberler geliyor. bu konu yüzünden geçen görüşme kendisiyle açık şekilde konuştum. işte ben memurum dedi sicilim temiz ipsiz sapsız bir insan değilim vs diye açıkladı kendini
Ona bakarsan Münevver de üst düzey bir ailenin oğlu ile görüşüyordu ve evine gittiği gün canice parçalara ayrılarak öldürüldü, kimseye güvenmeyin ...

Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner olayının üstünden daha 1 yıl geçmedi. Ayşenur'u evinde öldürmüştü şeytan. Baya cesaret istiyor artık biriyle buluşmak , artık hiç bir yerde güvende değiliz. Ve daha yeni tanışmışsınız. Gitmeyin boşverin yemekse dışarda ısmarlasın. Issız yerlerden uzak durun.

Back
X