• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

flörtümün bana kapanman şart demesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

matmazelvera

küllerimden doğacağım
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
503
943
23
dün basimdan gecen bi olayi anlatacagim.
1 aydir konustugum biri vardi dün 2. bulusmamizdi gayet iyi gecti bir sorun yoktu sonra evlere dagildik mesajlasirken de bir sorun yoktu sonra bana söyle bir mesaj atti
"ileride kapanmayi ve namaza baslamayi düsünüyo musun?" ben cok sasirdim oncelikle namaz kilmadigimi nerden cikardi diye. ben de ben zaten namaz kiliyorum ama kapanacagimi düsünmüyorum dedim o da "kapanmazsan benim ailem asla kabul etmez" dedi ben de tekrardan şok oldum henüz 2. bulusmadan sonra bunlari soylemesi cok garibime gitti. ben de dedim ki sen benimle tanistiginda sosyal medyada fotograflarimi gördün elbise giyiyorum sen bunu gördün, madem neden simdi bunu söylüyorsun dedim o da tekrar ailesinin isteginden bahsetti ve ben onun son yazdigi mesaji acip okumadim cevap vermeyi de düsünmüyorum.
bunu söylerken ki tavri beni suclu hissettirmek uzerineydi ve daha şoku uzerimden yeni attim. ben neden kendimi suclu hissediyim ki normal isinde gücünde siradan bir insanim. rahatlamak adina biraz icimi dökmek istedim sadece.
kapanmak dedigim icin tesettürlü hanimlar lutfen bana kizmasin baska anlatacak kelime bulamadim 🫂

dün basimdan gecen bi olayi anlatacagim.
1 aydir konustugum biri vardi dün 2. bulusmamizdi gayet iyi gecti bir sorun yoktu sonra evlere dagildik mesajlasirken de bir sorun yoktu sonra bana söyle bir mesaj atti
"ileride kapanmayi ve namaza baslamayi düsünüyo musun?" ben cok sasirdim oncelikle namaz kilmadigimi nerden cikardi diye. ben de ben zaten namaz kiliyorum ama kapanacagimi düsünmüyorum dedim o da "kapanmazsan benim ailem asla kabul etmez" dedi ben de tekrardan şok oldum henüz 2. bulusmadan sonra bunlari soylemesi cok garibime gitti. ben de dedim ki sen benimle tanistiginda sosyal medyada fotograflarimi gördün elbise giyiyorum sen bunu gördün, madem neden simdi bunu söylüyorsun dedim o da tekrar ailesinin isteginden bahsetti ve ben onun son yazdigi mesaji acip okumadim cevap vermeyi de düsünmüyorum.
bunu söylerken ki tavri beni suclu hissettirmek uzerineydi ve daha şoku uzerimden yeni attim. ben neden kendimi suclu hissediyim ki normal isinde gücünde siradan bir insanim. rahatlamak adina biraz icimi dökmek istedim sadece.
kapanmak dedigim icin tesettürlü hanimlar lutfen bana kizmasin baska anlatacak kelime bulamadim 🫂
Adam bir mal boşver düşünecek bir kısmı yok. Ailesinin kabul edeceği bir hatun seçse imiş o halde

Ben de kapalıyım ama bu işler dayatma ile olmaz.
Madem ailesine göre evlilik yapacak neden sizinle görüşmüş?
Saçmalıyorlar artık iyice.
Hepsi bir arada olsun istiyorlar.
Acaba kendisi dinin tüm vecibelerini yerine getiriyor mu da sana bu şartları sunabiliyor
Host de geç lütfen

Sizden kapanmanızı talep edeceğine kapalı bir kadınla görüşmeli. Yapamayacağınızı düşünüyorsanız hiç uzatmayın zaten çok yeni
benim ilerde tesettüre girecegim varsa bile sirf bu sekilde suclu hissettirerek ve ailem asla kabul etmez dedigi icin bu kisiyi hayatimdan cikartmam gerekiyor, boyle insanlarin icinde bulunmak buyuk hata olur

Ben de kapalıyım ama bu işler dayatma ile olmaz.
Madem ailesine göre evlilik yapacak neden sizinle görüşmüş?
Saçmalıyorlar artık iyice.
Hepsi bir arada olsun istiyorlar.
Acaba kendisi dinin tüm vecibelerini yerine getiriyor mu da sana bu şartları sunabiliyor
Host de geç lütfen
o biraz toplu biri ben de bi keresinde saka yapmistim hafif gobegi olduguyla ilgili o da gulerek beni kabul eden boyle edicek demisti sonra dün bu olayi hatirlattim bak boyle demistin sen neden beni oldugum gibi kabul edemiyorsun dedim onun soyledigi sey su; senle ben bir miyiz? sadece bunu soylemesi bile baya soguttu

benim ilerde tesettüre girecegim varsa bile sirf bu sekilde suclu hissettirerek ve ailem asla kabul etmez dedigi icin bu kisiyi hayatimdan cikartmam gerekiyor, boyle insanlarin icinde bulunmak buyuk hata olur
2. Buluşmada bu taleple gelen biri her buluştuğunuzda yeni bir talepte bulunacak, herkesin ibadeti kendine. Bizim ülkemizde kapanmak genel olarak Allah için değil aile ve çevre istediği için oluyor.

o biraz toplu biri ben de bi keresinde saka yapmistim hafif gobegi olduguyla ilgili o da gulerek beni kabul eden boyle edicek demisti sonra dün bu olayi hatirlattim bak boyle demistin sen neden beni oldugum gibi kabul edemiyorsun dedim onun soyledigi sey su; senle ben bir miyiz? sadece bunu soylemesi bile baya soguttu
Sal gitsin salağı

Yavrum meraklıysan sen kapan deseydın .
İçinizden geliyorsa Allah için kapanırsınız bir erkek istedi diye kapanmak Allah'a büyük ayıp olur. Erkekler böyle düşünemiyor mu ya. Bu kızı Allah için değil benim için kapanıyor diye böbürleniyolar mı ne tövbe haşa
yine de erkenden gosterdigi icin ben kendimi sansli saymak istiyorum bunlari evlendikten sonra soyleseydi buyuk konusmayayim ama ben bosanirdim muhtemelen su an bakinca palu ailesi gibi geliyorlar gozume

Vay be şehzadeye bak sen..
Senle ben bir miymişiz…
Beyefendinin olayı neymiş acaba?
Erkek olması mı onu ayrıcalıklı kılıyormuş.
Neyse bence çok iyi olmuş en başından böyle bir konuşma olması..
Ailesi istemezmişmiş o zaman öyle biriyle tanışmaya çalışacak..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X