1500tlyi o gereksize göndereceğine annene bi kolye bi küpe hediye al seni telaşlandırdım üzdüm özür hediyesi diyerek.Ben evime döndüm insanın evi gibisi yok annem boynuma atladı sensiz uyuyamadım diye açıkçası çokta umrumda değil ama büyük ihtimal gelmemiştir benden cevap alamayınca çünkü öğlen mesaj attı uyandın mı diye (uyandırsan gelicem) hesabı
Moralim çok bozuk lütfen akıl verin ben sınav için başka bir şehire geldim flörtüm de bu şehirde kalıyor iş için benim oturduğum yerdeydi hatta buraya beraber geldik sınava getirdi etti aslında günü birlik kalmam lazımdı ama ona sınavlarım 3 gün dedim sırf onla kalmak için oda beni özlediğini söylüyordu ev tuttuk dün beraber kaldık herşey ödedi bir dediğimi iki etmedi bugün 2.günümüzdü ben evde samimiyetten maç acına çık git diyordum oda gülüyordu sonra bana gerçekten giderim dedi bende güldüm falan yine maç açtı git ya dedim yasağı falan takmadan gece 1 de topladı herşryi gitti korkma kitle kapıyı sabah gelirim şampuanım yok burda duş alıcam falan dedi şok oldum cidden moralim çok bozuk şu an otelde tekim ağlıyorum bide mesaj atmış geldim merak etme diye istanbuldan yasak olmasa yarın binip gelicem bana abartma yazmış nefret ettim herşeyden
DÜZENLEME ARKADAŞLAR HARCADIĞI PARAYI ÇEKİP BIRAKIP GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM 2 GÜNDE 1500 HARCADI ÇÜNKÜ AKIL VERİN LÜTFEN
Aman diyim evlenmeyin çünkü o evde sadece maç izlenmicek. Olay yerinden bildiriyorum eşim yemekten beri tartışma programı izliyor değil evden odadan bile kovamam.Moralim çok bozuk lütfen akıl verin ben sınav için başka bir şehire geldim flörtüm de bu şehirde kalıyor iş için benim oturduğum yerdeydi hatta buraya beraber geldik sınava getirdi etti aslında günü birlik kalmam lazımdı ama ona sınavlarım 3 gün dedim sırf onla kalmak için oda beni özlediğini söylüyordu ev tuttuk dün beraber kaldık herşey ödedi bir dediğimi iki etmedi bugün 2.günümüzdü ben evde samimiyetten maç acına çık git diyordum oda gülüyordu sonra bana gerçekten giderim dedi bende güldüm falan yine maç açtı git ya dedim yasağı falan takmadan gece 1 de topladı herşryi gitti korkma kitle kapıyı sabah gelirim şampuanım yok burda duş alıcam falan dedi şok oldum cidden moralim çok bozuk şu an otelde tekim ağlıyorum bide mesaj atmış geldim merak etme diye istanbuldan yasak olmasa yarın binip gelicem bana abartma yazmış nefret ettim herşeyden
DÜZENLEME ARKADAŞLAR HARCADIĞI PARAYI ÇEKİP BIRAKIP GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM 2 GÜNDE 1500 HARCADI ÇÜNKÜ AKIL VERİN LÜTFEN
Benim de fuckbuddyim oldu, arkadaşlarımın da onlarca öyle takıldığı insan oldu ancak hiçbiri böyle davranmazdı. Sarılıp uyurlar, adamlar sabah kahvaltı hazırlarlardı. Romantizme kayan duygusallığa giren hiçbir davranışı sergilemezler ancak insana da bu kadar da değersiz davranmaz fuckbuddy diye hiç kimse. Bu erkek kişisinin başka bir durumu var bence. 7 yıllık bir arkadaşlık, ara ara cinsellik yaşanmış. Baya baya bu kişi "istediğimde birliktelik yaşarım, istediğimde yok sayarım, nasılsa ne yaparsam yapayım hayatımda bu kız" diyor. Çantada kekliğin de ötesinde cepte görüyor konu sahibini.Flört değil fuckbody.
Orda bi netleşsin konu.
Flört olsa gitmezdi.
Kızardı söverdi ama gitmezdi.
Isini bitirmis , tabiri caizse elini, kolunu, agzini silmis kalkmis masadan.
Bu kadar.
Ahahahaha hepsi öküz yaaAman diyim evlenmeyin çünkü o evde sadece maç izlenmicek. Olay yerinden bildiriyorum eşim yemekten beri tartışma programı izliyor değil evden odadan bile kovamam.
Haklısın biranlık öyle yazıverdim canımYoldayım ama karşıdaki bir kadın duygularım olabilir komik bir durum yok
Çoh macerali deemiVay anasını ne kadar ilginç ilişkiler var
Adrenalin doluÇoh macerali deemi
AynenAdrenalin dolu
Tamam da her şakayı karşı taraf şaka olarak algılamaz veya alınabilir herkes farklı sonuçta. Bende her şakayı kaldırabilirim mesela ama bu git tarzı şakalar benim hep sinirimi bozarHanımefendi şakaydı insan yatıp kalktığı insana şaka yapabilir diye düşündüm ama işte
Ayıp etmiş resmen nolur nolmaz diye bile insan yalnız bırakmaz umursamaz biri gibiMoralim çok bozuk lütfen akıl verin ben sınav için başka bir şehire geldim flörtüm de bu şehirde kalıyor iş için benim oturduğum yerdeydi hatta buraya beraber geldik sınava getirdi etti aslında günü birlik kalmam lazımdı ama ona sınavlarım 3 gün dedim sırf onla kalmak için oda beni özlediğini söylüyordu ev tuttuk dün beraber kaldık herşey ödedi bir dediğimi iki etmedi bugün 2.günümüzdü ben evde samimiyetten maç acına çık git diyordum oda gülüyordu sonra bana gerçekten giderim dedi bende güldüm falan yine maç açtı git ya dedim yasağı falan takmadan gece 1 de topladı herşryi gitti korkma kitle kapıyı sabah gelirim şampuanım yok burda duş alıcam falan dedi şok oldum cidden moralim çok bozuk şu an otelde tekim ağlıyorum bide mesaj atmış geldim merak etme diye istanbuldan yasak olmasa yarın binip gelicem bana abartma yazmış nefret ettim herşeyden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?