Flört Edememek ( pas verememek )

akrep-hatunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2016
19
8
28
merhaba kk hanımları . Aslında siteyi yaklaşık 1 aydır filan uzaktan takip ediyordum ama bu gün açılmış olan bir konu çok dikkatimi çekip , benimde üye olmama sebep oldu :) . Pazar günü buluşacağı biriyle nasıl davranması gerektiğini soruyordu ... Bu konuyu arkadaşlarımla okuyup aslında benimde bu tür bir dertten muzdarip olduğumu konuştuk ve şuan kardeşimin de bana verdiği gazla bu konuyu açıyorum :)) ...

Benim sorunum herhangi bir alanda bana bakan ve benim hoşlandığım birine pas veremiyorum . Anladınız mı bilmiyorum ama bir örnekle açıklamak istiyorum .

Geçen gün kardeşimle gezerken bir parti binasının önünde yaklaşık 10 kişilik çevik kuvvet ekibi bekliyordu . İlk başta birisiyle böyle bir bakıştık sonra ben bir dükkana girdim çıktım . o tam o dükkanın önünde toma aracına yaslanmıştı arkadaşları da etrafını çevirmişti . İşte ben kardeşime selenince zıplayıp bana baktı :)) ... Ah işte orada ne yapılabileceği bilseydim belki güzel şeyler olabilirdi ... Ama ben gerçekten hiç anlamıyorum bu işlerden 20 yaşındayım ama hiç sevgilim olmadı . tabii bunun bir sebebi de ailemin tutucu yapısı ...

sonra bir kaç gün öncede yolda birisi arkadaşımla gezerken baya baktı ama ben yine ne yapacağımı bilmediğim için dönüp yere baka baka yürüdüm . :KK43: ... Sıkıldım sanırım artık bu durumdan ... Bana bu işlerin nasıl yapıldığını öğretir misiniz :)

neyseniz o olun diğer türlüsü yapmacık oluyor hem pas vermek nedir:deli:

Şimdi bana bakıyor bende hoşlanıyorum ama sonra hemen kafamı eğip yürüyesim geliyor ama artık sıkıldım bu durumdan 20 yaşında hiç sevgilisi olmamış damgası pek hoş olmuyor ...

Zıplayıp sana baktığında ne yapabilirdin ki? Bir şeyler yapsan komik olurdu bence illa biri bir şey yapacaksa zıplayıp bakmak yerine o bir şeyler yapardı zaten

bende ona baktım gülümsesem mi gülümsemesem mi diye düşündüm karar veremeyip eğdim başımı önüme yolu izleye izleye geri döndüm :KK43:( bide şimdi ben hoşlanmamış mı ?

Valla sağa sola evlenecek adam gözüyle bakıp birileriyle bakışmadım. Doğru da bulmuyorum. Bu bakış açısı yüzünden insanlar birbirine selam vermeye çekinir oluyor
Ama bende sizin tersi durumunuzdan muzdaribim.
Tabiki adamına göre, Polis falan görsem hayırlı görevler arkadaşlar falan derim, mağazaya girsem çalışanlara hal hatır sorarım, dönerci görsem usta ellerin dert görmesin falan derim :) yani bazen etrafa dönük olmak iyidir.

Son düzenleme:
Şimdi bana bakıyor bende hoşlanıyorum ama sonra hemen kafamı eğip yürüyesim geliyor ama artık sıkıldım bu durumdan 20 yaşında hiç sevgilisi olmamış damgası pek hoş olmuyor ...

bende ona baktım gülümsesem mi gülümsemesem mi diye düşündüm karar veremeyip eğdim başımı önüme yolu izleye izleye geri döndüm :KK43:( bide şimdi ben hoşlanmamış mı ?
O işler öyle kolay mı ya :) Platonik gibi düşünme adamı boşver evli mi bekar mı onu bile bilmiyorsun daha. Büyük ihtimal bir daha da görmeyeceksin

illa sevgilim olacak diye bir kaidemi var
illa olsun diye bu gibi bir çaba doğru değil bunu bilin

Pek yapacak şeyin de yokmuş ya sen de :)

ya zıplayan adam belki bir tebessümle peşimden gelirdi belki ? sanırım yeni heyecanlara ihtiyacım var

O işler öyle kolay mı ya :) Platonik gibi düşünme adamı boşver evli mi bekar mı onu bile bilmiyorsun daha. Büyük ihtimal bir daha da görmeyeceksin
ya sorun o adam değil ki ben hep böyleyim biri iltifat edince

de moron moron ( o an moron gibi ) baktığımı düşünüyorum . boş boş bakıp cevap veremiyorum . Normalde çok atılgan biriyimdir ama bu işlere gelince pısım kuyruğumu sıkıştırı veriyorum .

Valla sağa sola evlenecek adam gözüyle bakıp birileriyle bakışmadım. Doğru da bulmuyorum. Bu bakış açısı yüzünden insanlar birbirine selam vermeye çekinir oluyor
Ama bende sizin tersi durumunuzdan muzdariptim.
Tabiki adamına göre, Polis falan görsem hayırlı görevler arkadaşlar falan derim, mağazaya girsem çalışanlara hal hatır sorarım, dönerci görsem usta ellerin dert görmesin falan derim :) yani bazen etrafa dönük olmak iyidir.

Hımm atılgan ama pek selamlı sabahlı değilimdir sanırım :)))

Verdiğin örnekler anlık bakışmalar o durumlarda yapabileceğin pekte birşey yok.
Uzun süreli biriyle bakışırsın senden hoşlandığını hissedersin ancak bu tür bir durumda pas vermen vermemen söz konusu olur.:-)

illa sevgilim olacak diye bir kaidemi var
illa olsun diye bu gibi bir çaba doğru değil bunu bilin

İlla sevgilim olsun istesem sosyal medyadan yazanlara cevap veririm hem daha kolay olur :KK66: ama ben kendi hoşlandığım kişilere yeşil ışık yakmayı , adım atmayı yada başka nasıl tabir edilirse yapmayı bilmiyorum ... sorun bu . İlgilenmediğim biriyle de yapamam

Verdiğin örnekler anlık bakışmalar o durumlarda yapabileceğin pekte birşey yok.
Uzun süreli biriyle bakışırsın senden hoşlandığını hissedersin ancak bu tür bir durumda pas vermen vermemen söz konusu olur.:-)

ben uzun uzun bakamam ki bir anda :\ . beceriksizim sanırım bu konuda :KK43:

ya zıplayan adam belki bir tebessümle peşimden gelirdi belki ? sanırım yeni heyecanlara ihtiyacım var

ya sorun o adam değil ki ben hep böyleyim biri iltifat edince

de moron moron ( o an moron gibi ) baktığımı düşünüyorum . boş boş bakıp cevap veremiyorum . Normalde çok atılgan biriyimdir ama bu işlere gelince pısım kuyruğumu sıkıştırı veriyorum .

Hımm atılgan ama pek selamlı sabahlı değilimdir sanırım :)))

Selamlı sabahlı biri olun da bu niyetle yola çıkmayın. :)
İnsani ilişki kurma anlamında bir temizlik görevlisine kolay gelsin, garson tesekkur, eline sağlık, bir öğretmene helal olsun demek size çok şey katar. Çok kişiyle tanışır çok şey ogrenirsiniz.
Vakti gelince de sevgiliniz olur merak etmeyin
20 yaşta ne var onu da anlamış değilim :)

İlla sevgilim olsun istesem sosyal medyadan yazanlara cevap veririm hem daha kolay olur :KK66: ama ben kendi hoşlandığım kişilere yeşil ışık yakmayı , adım atmayı yada başka nasıl tabir edilirse yapmayı bilmiyorum ... sorun bu . İlgilenmediğim biriyle de yapamam
en basit yolu gülümsemektir heralde:KK53: şekilde olduğu gibi değil kibar mümkünse

Senin yapacağın bir sey yok bu iki örnekte.
Ah eski zamanın erkekleri olacaktı ki tanısmak için bir çaba göstereceklerdi. Şimdi hepsi kadınlardan daha nazlı kaprisli. İlk adımı kadınlardan bekleyen erkeklerle doldu ortalık.

Selamlı sabahlı biri olun da bu niyetle yola çıkmayın. :)
İnsani ilişki kurma anlamında bir temizlik görevlisine kolay gelsin, garson tesekkur, eline sağlık, bir öğretmene helal olsun demek size çok şey katar. Çok kişiyle tanışır çok şey ogrenirsiniz.
Vakti gelince de sevgiliniz olur merak etmeyin
20 yaşta ne var onu da anlamış değilim :)

Zaten kimseye bu niyetle selam vermem :) o manayla selam vermek bana da çok itici gelir .

20 yaşında çevreniz ilişkilerde çığır aşmışken sizin daha flört
etmeyi becerememeniz emin olun , çok zor oluyor . gülünç duruma düşüyorsunuz .

en basit yolu gülümsemektir heralde:KK53: şekilde olduğu gibi değil kibar mümkünse

tebessüm etmeyi yüzüme yakıştıramıyorum ama dişlerimi göstererek hafif bir şey sunabilirim mesela . Zaten dışarda şekildeki gibi gülecek olsam elimle ağzımı kapatırım :KK70:

Yolda gordugun adamdan ne cabuk hoslaniyorsun yahu. Bakistigin insanin sapik, evli vs oldugunu bilemezsn. Ve dogru olani yapiyorsun yoluna bakip yuru.

O sadece bir örnek ... Hani mesela yerimde işveli cilveli birisi olsa bence o adamı peşine takardı düşünsene ,adam sesine zıplayıp bakıyor ... Allah zıplanacak ses vey yüz vermiş ama işve cilve yok :KK70: ... ne kadar beceriksiz olduğumu anlatan bir örnek sadece ...

X