Aniden tartışmadan sonra döndü işte böyle bende anlamadimEtiket sevmiyorum akisina birakalim diyen de bu adam değil mi? Bu nasıl hemen sevgili olalım modu ?
Ya gözünü seviyim adam mı yok da bu dengesizle uğraşıp tatlı canını yoruyorsun bas tekmeyi gitsinAniden tartışmadan sonra döndü işte böyle bende anlamadim
Astroloji konusunu kendi acti seviyor o tarz muhabbetleriKarşımdaki burçlardan muhabbet açsa bende sıkılırdım şahsen.
İyi kurtulmuşsunuz o zaman.Astroloji konusunu kendi acti seviyor o tarz muhabbetleri
Ayirdik zaten yollarimizi ani yaşayalım moduna geçince bay bay dedim.Ya gözünü seviyim adam mı yok da bu dengesizle uğraşıp tatlı canını yoruyorsun bas tekmeyi gitsin
Ani yasamak isteyen biri takılmak istiyordur bende takilicak bir tip değilim ondan sordum.Biz neyiz falan.filan niye diyorsunuz ya.
3 hafta konuştuğuna Adami ciddiye alıp bu kadar trip atmak.
O sana yine yazar ama cool ol sorgulama.
O merak etsin ne olduğunuzu .
Yaşlarimizi artik evlenmeye yakın müsait diye aklima başka bir art niyet gelmedi.2 gunde evlilik muhabbeti yapan erkeklerin cogu göz boyama derdindedir cinsellik olmasi veya devami icin.
Ne olduğunuzu bile anlayamiyorken ne zaman evlenecegiz demesi ve boş bos evlilik muhabbeti yapmasi nasil kafanizi kariştirabiliyor ki. Bu kisinin ne olduğu cok belli.
Onun tipi nasildi ne iş yapıyordu? Gerce yalandır söylediklerideBende yeni yeni yazinca farkettim bazi seyleri
Kaç yaşlarınızYaşlarimizi artik evlenmeye yakın müsait diye aklima başka bir art niyet gelmedi.
İyiydi tipi,güzel de bir işi vardi şimdi ayrıntı vermek istemiyorum.Onun tipi nasildi ne iş yapıyordu? Gerce yalandır söyledikleride
Yaşlarimizi artik evlenmeye yakın müsait diye aklima başka bir art niyet gelmedi.
Ben 30 o 33Kaç yaşlarınız
Bu yaşta bu kadar olgunlaşmamış bir insanla asla vakit kaybetmeyin bence aslaBen 30 o 33
Buluşma oldu mu bu kişiyle?Yaşlarimizi artik evlenmeye yakın müsait diye aklima başka bir art niyet gelmedi.
Takılmak istemis, çok kiz vardır o şekilde konuşup takildigi, biri gitse ne kaybeder yenileri geliyor zatenİyiydi tipi,güzel de bir işi vardi şimdi ayrıntı vermek istemiyorum.
Olmadı ramazan diye o gelicekti güya ama kismet olmadi.Buluşma oldu mu bu kişiyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?