- 30 Ekim 2014
- 68
- 12
- 8
- 29
- Konu Sahibi marshhmalloww
-
Ben mac kullanıyordum ama artık değiştirmem gerek flormara dönücem galiba genel olarak iyi yani?Mat velvet fondoteni çok güzel. Hem ucuz, hem kapatıcı, hem de kadife gibi duruyor cidden. sadece flor mar'ın genel olarak renk skalasının üzerinde durması gerekiyor. Çoğu fondotenin en açık rengi bile epey koyu. Mat velvet'in en açığını kullanabiliyorum sadece o da bütün boynuma ve dekolte bölgeme yaymak şartıyla. Yine de en azından abes durmuyor. Onun dışında bu markanın nude dude paleti çok güzel hepsini bitirdim. Düşünün paleti bitirdim
Genel olarak tavsiye ederim ben çok beğenyorum fondotenleriniBen mac kullanıyordum ama artık değiştirmem gerek flormara dönücem galiba genel olarak iyi yani?
benim denediğim mor tüpte olan numarasına emin değilim ama gayet açık ve sarı alt tonluydu o korkunc pembe agırlıklı fondatenlerden yıldıgım bır ara kesfedip bayıldııgmı hatırlıyorum cunku:)Ben mac kullanıyordum ama artık değiştirmem gerek flormara dönücem galiba genel olarak iyi yani?
Canım ben mat görünüm değilde daha çok aydınlık ışıltı veren fondöteninden istiyorum ama daha gidip bakma fırsatım olmadıbenim denediğim mor tüpte olan numarasına emin değilim ama gayet açık ve sarı alt tonluydu o korkunc pembe agırlıklı fondatenlerden yıldıgım bır ara kesfedip bayıldııgmı hatırlıyorum cunku:)
benim cok flormar gecmisim olmadi mor fondateninden baska o matti gayet ben oyle aradigm icin memnun kaldim kullaninca yorumunu yaparsin burdan belki bende denerim .)Canım ben mat görünüm değilde daha çok aydınlık ışıltı veren fondöteninden istiyorum ama daha gidip bakma fırsatım olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?