• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FLORMAR ürünleri

marshhmalloww

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
68
12
8
29
Merhaba kızlar :) Burada Flormar'ın deneyip en sevdiğimiz ürünlerinden bahsedelim.. :21: Ben concealerından ve tekli farlarından çok memnunum. Ayrıca rujları da güzel ve kalıcı.

Yalnız BB primer bazını ve BB kremini hiç beğenmediğimi söylemeliyim. BB kreminin hiç bir özelliği yok BB bazı da gerçekten çok kötü duruyor. Bir de skin highlighter diye bir ürününü aldım indirimden. Simi dışında hiç bir iyi yanını görmedim.

Son olarak Full Color ojeleri harika! Tek sürümde rengi veriyor..

Rujları güzel,terracota allıkları vazgeçilmezimdir,cc kremi güzel birde tüp şeklinde olan değilde fondoten şişesinde olan highlighter ı güzel bence ben bzen fondotene karıştırarak kullanıyorum,farlarıda güzel ve pigmentli,flormardan son zamanlarda oldukça ürün aldım ve çoğundan memnunum açıkçası son yıllarda kendini çok geliştiren bi marka

Skin highlighter'larından hiç memnun kalmadım. (Tüp şeklinde olan)
Ama suda çıkmaz özellikli rimelini kullanıyorum çok memnunum hem ayırıyor hem uzatıyor kirpikleri.
Ayrıca far paletleri nude tonlarda var bir tek bende gayet memnunum.
Ayrıca fondöten süngeri, fırçalar ve manikür setlerini almıştım onları da aylardır kullanıyorum gayet iyi tavsiye ederim.

Ojelerini beğenirim genellikle pudrasını ve rujlarını da kullandığım oluyor :) uygun fiyatlı güzel ürünleri var

maskarasını aldım dışı mor ambalajlı olan precious sanırım adı, yıllardır lancome hyponse drama kullanırdım. artık flormar alacagımmm

- eski ojeleri değil de yeni çıkardığı serilerdeki ojeleri çok güzel (satin matte, full color).
- dudak kalemlerini çok beğeniyorum. özellikle 203 numara çok hoş bir gül kurusu.
- matte terracotta tekli farından m108 aydınlatıcı yerine de kullanılabiliyor.
- 4lü farları da çok iyi. özellikle copper dreams olanının renkleri ve kalıcılığını beğendim.
- metallic tekli farlarını önermiyorum çünkü göz altına dökülüyorlar sürerken.
- allıkları kullan kullan bitmiyor. pigmentasyonu yüksek olduğu için az az sürmek lazım.
- supermatte serisindeki rujlarını da tavsiye ederim.

Kaş farı ve aloe veralı taraklı saydam kaş jeline resmen bayıldım . Jel hakkında olumsuz yorumlar okumuştum ama satış danışmanı kız uygulamalı gösterince almaya karar verdim. İyi ki de almışım.
CC kremi (yeşil olanı) çok güzel. Sivilcelenme yapmadı ben de.
Yeni çıkardığı silk satin ojeler çok güzel çift kat uyguladığımda 4 gün bozulmadan kaldı resmen.
Açılı allık fırçasından memnunum.

yıllardır pudrasını kullanırım, çok memnunum. şimdi kaş kalemini kullanmak istiyorum. Kullanıp memnun olan var mı?

Mat velvet fondoteni çok güzel. Hem ucuz, hem kapatıcı, hem de kadife gibi duruyor cidden. sadece flor mar'ın genel olarak renk skalasının üzerinde durması gerekiyor. Çoğu fondotenin en açık rengi bile epey koyu. Mat velvet'in en açığını kullanabiliyorum sadece o da bütün boynuma ve dekolte bölgeme yaymak şartıyla. Yine de en azından abes durmuyor. Onun dışında bu markanın nude dude paleti çok güzel hepsini bitirdim. Düşünün paleti bitirdim :D

Mat velvet fondoteni çok güzel. Hem ucuz, hem kapatıcı, hem de kadife gibi duruyor cidden. sadece flor mar'ın genel olarak renk skalasının üzerinde durması gerekiyor. Çoğu fondotenin en açık rengi bile epey koyu. Mat velvet'in en açığını kullanabiliyorum sadece o da bütün boynuma ve dekolte bölgeme yaymak şartıyla. Yine de en azından abes durmuyor. Onun dışında bu markanın nude dude paleti çok güzel hepsini bitirdim. Düşünün paleti bitirdim :KK70:
Ben mac kullanıyordum ama artık değiştirmem gerek flormara dönücem galiba genel olarak iyi yani?

flormar deyince en bayıldığım ürünlerinden biri göz kalemi :) bide flormarın mor tüpte fondatenini denemiştim ben bayıla bayıla gidip ikincisini almıştım fiyatıda denemek için oldukça uygun. Allıklarına gelirsekte bence allık bir çok tonu edinilmesi gerreken bir ürün makyajı mükemmelleştirmekle ,renk dengesizliğiyle mahfetmek arasında ince bir çizgi.. bu yüzden gayet uygun fiyatıyla her makyajıma uygun allıgını edindim gayette memnunum kalitesinden. Vucut el ve ayak kremlerinden bahsetmiyorum zaten almayını dövüyorlar ama onlardan çok memnun kalamadım acıkcası yapıs yapıs geldı bana acık

Ben mac kullanıyordum ama artık değiştirmem gerek flormara dönücem galiba genel olarak iyi yani?
benim denediğim mor tüpte olan numarasına emin değilim ama gayet açık ve sarı alt tonluydu o korkunc pembe agırlıklı fondatenlerden yıldıgım bır ara kesfedip bayıldııgmı hatırlıyorum cunku:)

benim denediğim mor tüpte olan numarasına emin değilim ama gayet açık ve sarı alt tonluydu o korkunc pembe agırlıklı fondatenlerden yıldıgım bır ara kesfedip bayıldııgmı hatırlıyorum cunku:)
Canım ben mat görünüm değilde daha çok aydınlık ışıltı veren fondöteninden istiyorum ama daha gidip bakma fırsatım olmadı

Canım ben mat görünüm değilde daha çok aydınlık ışıltı veren fondöteninden istiyorum ama daha gidip bakma fırsatım olmadı
benim cok flormar gecmisim olmadi mor fondateninden baska o matti gayet ben oyle aradigm icin memnun kaldim kullaninca yorumunu yaparsin burdan belki bende denerim .)

Back