• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flormar ürünleri yardım

semiha91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
474
1
26
Tokat
Kızlar flormar ürünlerini kullanıomusunuz özellkle farları rujları nasıl oluyor yardımcı olurmusunuz ?

Evettt benim butun urunlerim flormar. PudRam fondotenim goz kalemim maskaram eyelinirim makyaj cikarimm. Butun urunleri super bence. Rujuda guzel ben nude rrngini kullaniyom ama far kullanmadigim icin bilemiycem de mutlaka guzeldir

tskr ederim cnm peki magazanmı alıyorsun ürünleri internet sitesinden mi ?? siteye cakma ürünler oluyor mu acaba

Fondoteni 12 saat kalicilik vaad ediyor da 6saat kaliyorbuda bana yetiyor kapaticiligi iyi kalin bir yapisi var, pudrasida terrcota 20 numara kullaniyorum yuze isilti veriyor icinde kucucuk isiltilar var ama hic abarti durmuyor gunluk kullanima uygun, alligi yine terrekota kullaniyorum buda isiltili, maskara 5 × su gecirmeyeni kullaniyorm suda cikmiyor makyaj cikaricisi ile cikartiyorum ruju da vicik vicik yagli degil kuruda degil normal yagli

flormarın fondotenlerini sevmesem de farları süperdir yıllardır aralıksız kullandığım waterpoof siyah göz kaleminin üstüne tanımama ayrıca mavi maskarası da güzeldir iki allığım da pembe ve şeftali flormar ve mat olanlardan gayet memnunumm makyaj temizleme solüsyonu da çok iyi ayrıca bazını da öneririm ben internetten almıyorum mağazasından alıyorum:34:

ayy cok iyiymiş yaa :) farınıda cok merask ediyorum kullanan birileri yokmu pigmentasyonu nasıl ucucumu falan die ?

Bende yıllardır rujlarını ve farları çok kullanıyorum yüz ürünlerinden yeni aldığım BB krem harika yeni serisinden

ayy cok iyiymiş yaa :) farınıda cok merask ediyorum kullanan birileri yokmu pigmentasyonu nasıl ucucumu falan die ?

ben makyajda mat kullandığım için yinemat olan farlarından aldım heleki bi rengine kafayı taktım dörtlü palette bir tek onun dibi görünüyor :) hatta dün bile far aldım sadece beyaz gayet hoş ve kalıcı ben sevdimm doğal gölgeler yapıyorum hoş oluor tüm gün kalıyor

Ben bazından memnunum.farı var kahveli tonlarda ki o da çok güzel.göz kalemini de beğenmiştim

Ben toprak tonlarını kullanıyorum dörtlü olanlardan.çok beğendim.loreal Maybilen falan da kullandım.onlarla eş değer kalitede.tavsiye ederim

Back