• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flormar ürünleri kullananlar

smelly cat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
170
38
48
Kızlar ben flormardan wet and dry powder ve spider lash maskara kullanıyorum allığım da oradan. Farklı diğer ürünlerini de denemek istiyorum. Kullanıp memnun kaldığınız yada kullanıp hiç beğenmediğiniz ürünleri var mı?

Ben 5 li far paletini aldım 7 numarayı cok insan kullanıyormuş o yüzden aldım ama çok memnun kaldım her şeyi flormara döndürüyorum yavaş yavaş

Günlük makyaj için kahve tonlu far paleti çok güzel, allığı aşırı pigmentli bi de kaş farından çok memnunum tavsiye ederim :)

merhaba

ben baya bi flomar hastasiyim sana :
- precious curl maskarayi onerebilirim super bisi benim cok az kirpiklerim olmasina ragmen resmen yukariya dogru seklendiriyor ve uzun gibiymis gibi gosteriyor,
- terracotta powder'u onerebilirim, fon de ten'in ardindan kucuk bi countouring yapmak istersen cift renkten olusuyor bir yani poudra ten regine gore sonraki anik gibi bisi ben numara 23u kullaniyorum

Valla kızlar yorumları okudukça listem kabariyor :)
merhaba

- precious curl maskarayi onerebilirim super bisi benim cok az kirpiklerim olmasina ragmen resmen yukariya dogru seklendiriyor ve uzun gibiymis gibi gosteriyor,
- terracotta powder'u onerebilirim, fon de ten'in ardindan kucuk bi countouring yapmak istersen cift renkten olusuyor bir yani poudra ten regine gore sonraki anik gibi bisi ben numara 23u kullaniyorum

Peki fondoten olarak hangisini önerirsin bana :)

merhaba

Ben sanırım makyaj terimleri cahiliyim :)

Valla kızlar yorumları okudukça listem kabariyor :)

Peki fondoten olarak hangisini önerirsin bana :)

Flowmarin iki tane fon de tenini denedim begenmedim acikcasi ilki perfect coverage cok kati duruyor yani sanki duvar boyasi ikinciside bb cream anti blemish kokusu pek guzel degil
Eger fon de tenini iyi secmek istiyorsan hergun bir arkadasindan senin gibi renk tonundakileri dene her gun bi tane hangisi daha cok durur sivilce kasinti yapmaz onlari gormus olursun sana yardimci olur

Sa
Flowmarin iki tane fon de tenini denedim begenmedim acikcasi ilki perfect coverage cok kati duruyor yani sanki duvar boyasi ikinciside bb cream anti blemish kokusu pek guzel degil
Eger fon de tenini iyi secmek istiyorsan hergun bir arkadasindan senin gibi renk tonundakileri dene her gun bi tane hangisi daha cok durur sivilce kasinti yapmaz onlari gormus olursun sana yardimci olur
En iyisi öyle yapmak haklısın teşekkur ederim.
Allık ve mat rujlarından kullanıyorum ben de. Allıklarından özellikle çok memnunum.
Peki hangi allığı kullanıyosun canim şuan. ben şeftali ve kahve tonlarında kullanıyorum allık ne önerebilirsin bana?

Sa

En iyisi öyle yapmak haklısın teşekkur ederim.

Peki hangi allığı kullanıyosun canim şuan. ben şeftali ve kahve tonlarında kullanıyorum allık ne önerebilirsin bana?

Süper. O zaman sana önerebileceğim Flormar'ın en güzel allığı "Flashy Blush". Ben bunun şeftali tonunu kullanıyorum. Eminim memnun kalacaksın :)

Son çıkan Comfort Zone serisinin far paleti ve allıkları çok güzel daha önce Mat seriden allık ve ruj aldım çok beyaz tenli olduğum için kullanamadım hatta bit pazarı'nda ki satış sayfama ekledim ama Flormar'ın yarı hissesini Yves Rocher aldıktan sonra gerçekten Flormar ürünlerinin kalitesi arttı.

Back