- 5 Kasım 2009
- 17.132
- 11
beyaza gore bıraz koyu bugdaya gore bıraz acıksan sen sarısın cnm :)) senın gıbı cıllı cıldı sarı olan ole barız sarıdan bahsetmıyorum tabı hanı anladın sen :) ole bı arkım vardı ıste aynı senın gıbı anladım cozdum sımdı senı :) bu arada yesıl ruj aldım bugun gul kurusu gıbı oldu benım dudakta ama normalde pembe bı renk ya harıka sıldım o kadar peceteyle cıkmadı :)))))) bunu onerebılırım cnm ustelık bılırsın sosyete pazarını ordan aldım ve de 3 tlyeeeeee :)))))))) kacırma derım :) bu arada ıcım gıttı desem yerıdır maybellıne kabı sarı olan rımelını almıstım 15e bugun pazarda bı gordum pembesı moru sarısı of offfffffffffff 5 tl dıyodu ya ((((((((((( ama cakması olabılır de ben yıne de alıcam pembesını :)
bende baktım şimdi fotoyaaa canım bugday tenlisin kahvrengi gözlüsünc şaçında altın rengine boyalı galibaaaa benim önercem makyaj
gözxlerine eyliner kulancaksan kahvrengi olanı şeçmen rimele desteklemen alıkk tarocota alıkk yanii tüm tonları içinde barındıran bir ürün olabilirrr ruj ilk üsteki ten rengine yakın bir ruj nude gibi öbürüde çok cırtlak koyu esmere gider bence gül kurusu kiremit nar çiçegi renklerini denemelisin
burdaki yorumlarımı oku canımcım:))))))