cnm ben dudak kalemı olarak flormar onerırım sana cok guzel bı de ekledıgın fotolardan pembe cok hos olur sende goz urunu olarak da punto dıye bı goz kalemı almıstım ama bı marketten almıstım tesaduf ıste fırcesı tırnak makası kalemı susu busu falan bı makyaj cantasının ıcıne koymuslar kampanyalı urun olarak onu almıstım hepsı de puntonun urunuydu hatta satan kız kalemı cok guzledır demıstı ınanmamıstım ama cok 10 tlydı hepsı cok cok ucuzdu ondan alım denıyım dedım harıka bı kalem cıdden sımsıyah yapıyo ben bıtırmek ıstemıyorum resmen cok nadır kullnıyorum cunku ankarada oturmama ragmen her yerde yok :26: hatta burda bı paylasımda da bulunmustum punto urunlerını kullalanız var mı dıye kımse de bılmıyo ama bulursan harıka bı kalem kacırma al derım ruj hakkında da golden rose un lıp gloss ları guzel gecenlerde kampanyalı 5 tl ye almıstım cok guzel dedıgım gıbı acık bı pembeydı ama pek kalıcı degıl malesef
su ankı rujlarım kalıcı degıl pek canım bıtmelrını beklıyorum bende :) ara sıra lavaboya gıdıp tazelıyorum ole :) go z urunu olarak yıne flormarı onerebılırım ben kullanmadım almadım ama alıcam cogu ınsan memnun